https://i.hizliresim.com/5Q0gdz.jpg
Geçen de bunlar coca cola ile lecolayı karşılaştırıp % 50 daha ucuzuz öyleyiz diye broşür basmışlardı..:mrgreen:
Dostlar bim dar gelirli dostudur, öyle aşağılamayın hemen bakiim (ahanda bim savunucusu geldi)
Listede sadece fiyat kıyaslaması var ve bize saçma geliyor olabilir. ama bir aile hayal et baba asgari ücretten az yüksek maaşla çalışıyor, anne ev hanımı, 2 de okuyan çocuk var ve bu aile kirada yaşasın.
Çok afedersin de bu aile tuvalete dökmek için gidip de dağ esintili diye en kalitelisinden domestos alır mi? (daha doğrusu alabilir mi?)
Yani her ucuz malın bir alıcı kesimi vardır. Haaa domestos kadar iyi temizler mi? elbette temizlemez veya domestos kadar güzel kokar mı? elbette hayır. ama iş görür mü? evet hiç kullanmamaktansa elbet iş görür.
Olaya birde bu açıdan bakın. Bim her pahalı ürüne alternatif ucuz ürün sunmasıyla ünlü zaten. Kalite odaklı değil kıyaslaması.
Örnek tamek meyve suyu pahalı geldiyse jucy var. Sütaş yoğurt pahalı geldiyse Dost yoğurt var. Kuruyemişte tadım veya peyman pahalı diyorsan ucuz alternatif simbat var. Daha da sayabilirim
Haaa dersen ki benim işim kaliteyle, o zaman bim aktüel sayfasıyla senin ne işin var? Git süpermarketlerin bültenlerini takip et :mrgreen:
Bimden öğrencilik yıllarında üniversite zamanlarında az alışveriş yapmadım, resmen öğrenci dostu mağazadır Bim.
Yani uzun lafın kısası Bim iyidir iyi :thumleft: