Bilooo'da Honda cbf 250Sahibi Oldu...

Kardeş hayırlı olsun.....Aha bu panda yavrusuna dedimki istersen benim başlığı sen aç...Bana dediki resim olmadan açamam kanka....Neymiş prensip miş...

Eeee sen nasıl razı ettin......Fındık fıstık mı istedi senden...?...:queen:

Senin de alacağın olsun kanka.....::angry2:: ::angry2::

eyw.dostum sağolasın sanada hayırlı olsun ,kazasız belasız binesin inşallah, ER5 güzel motordur bende ciddi ciddi düşünüyodumda sonradan vazgeçtim , nedenleride yukarda yazdım zaten :wiinkk:

ben forumlarda fazla yazmayı sevmiyorum nedense , bide dediği gibi ilk gün minik kardeşimin yanına gideyim dedim ondaydım yani bende beni pek tanıyan olmaz olm almışım almamışım kimin umrunda sanki falan dedim o da ben açıyım o zaman dedi :cat:

benim bu ara işler yoğun resim falanda koyamadım ama kısa zamanda koyucam inşallah , rezimsiz olmaz ama dimi....

bilocum Allah izin verirse işler yolunda giderse güzel gezilere imza atıcaz...valla bak...inanıyorum buna...

sen bu motordan daha iyisine layıksın dostum...birde foto koyda işimiz tam olsun...

Motosikleti: CBF250

yakışmış valla...

bilocum Allah izin verirse işler yolunda giderse güzel gezilere imza atıcaz...valla bak...inanıyorum buna...

sen bu motordan daha iyisine layıksın dostum...birde foto koyda işimiz tam olsun...

Motosikleti: CBF250

yakışmış valla...

eyw.kanka sağolasın fotoları yarın yüklerim kısmetse , daha iyisi şimdi gerekmez kanka boşver nede olsa önümüzde evlilik falan gibi şeyler var ondan sonra çoşucaz allahın izniyle şimdilik bana yeterde artar bile ;)

bencede motor büyüdükce dertlerde çoğalıyor...bize bunlar yeterde artar...

eyw.kanka sağolasın fotoları yarın yüklerim kısmetse , daha iyisi şimdi gerekmez kanka boşver nede olsa önümüzde evlilik falan gibi şeyler var ondan sonra çoşucaz allahın izniyle şimdilik bana yeterde artar bile ;)

eee ne demiştik resimleri yüklücez demiştik , ağızdan laf bi kere çıkar buyurun resimler....

bu arada 400 km yapmışız bile motorla daha şimdiden :cyclopsan

çiçek gibi makina nazar değmesin....valla bide kasksız çekilseydin be...

harbiden çok hoş makina. hem de bayıldığım renk.
Maaşallah. güle güle kullan birader. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı ugurlu olsun gule gule kullansin abimiz allah kaza bela vermesin guzel makine almis...:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla rengide güzelmiş......

La kanka bu seferde vay kask nerde diye soracaktın dimi.?......

biloo tekrardan hayırlı olsun maşallah

teşekkür ederim kardeşim.....

Hayırlı ugurlu olsun gule gule kullansin abimiz allah kaza bela vermesin guzel makine almis...:cat:

sağol dostum...darısı başına...

Valla rengide güzelmiş......

La kanka bu seferde vay kask nerde diye soracaktın dimi.?......

ulan toparlak kanka bak makina görsün gözün...senin er 5 cayır cayır yakıyo tabi gezemiyon...biloda misafirim...dondurma doritos kola chocalete ne arasan var...büyrün gelin...fotoları görünce coştum kankayı bi 10 dakka ziyaret edem dedim...hadi çüzzz....:rendeer:

kasksız derken kanko biloda yakışıklı bir arkadaşımdır...bi sıfatını görek diye dedim...senin gibi eleği asmamış...
:p saçları dökmemiş ne kel ne fodul...kısmeti artsın diye dedim...bana lazım değil...:queen:

bezgin bekir mete handro...since by M.Ö.256:cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
[PANKART] ER-5 AZ YAKIYOR İFTİRA ATMAYIN [/PANKART]

[EK] Bilocan bu panda senin adına mesaj yazıyo..Dikkat et...[/EK]

Bülentcim sen mükemmel bir herifsin ya...bazı şeyleri haketmiyorsun dostum...en azından bu kader sana göre değil...

sen ne diyon biraderim tunga...er 5 i anlatsan biraz topikte...hep makara kakara kukara...abi 1 depon kaça doluyor...kaç km gidiyorsun onu söylesene bi...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bülentcim sen mükemmel bir herifsin ya...bazı şeyleri haketmiyorsun dostum...en azından bu kader sana göre değil...

sen ne diyon biraderim tunga...er 5 i anlatsan biraz topikte...hep makara kakara kukara...abi 1 depon kaça doluyor...kaç km gidiyorsun onu söylesene bi...

Bi yukarı bi aşşağı gidip geliyom.....4 kere mamak tan ostime gittim geldim...Hala benzin var motorda...Aldığım 20 liralık benzin...Daha ilk aldığım seviyeye elmedi depodaki benzin.....

Otur hesapla.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar