tam tersi demekki sosyal biriymiş :mrgreen:
hayırlı olsun cbf250 çok güzel motor... güle güle kullansın... aman ayaklıktaki demirin üzerine basmasın kolayca yamuluyorkoruma demiri yoksa onu da taksın , sanırım 50 ytl civarlarındaydı. Ama koruma demiri kaza anında göstergeler ve kuyruk grenajını korumuyor... e neden takıyoruz o zaman? ben de bilmiyorum. mototalda cbf'e en çok giden ön camlardan biri var , ama 150€... pahalı olmasına rağmen şiddetle tavsiye ederim. Cbf'in kötü yanı bagajının olmaması , topcase işi halledecektir... aslında bagajımsı küçük birşey var gibi görünse de oraya koyduğunuz herşey hava filtresini tıkayacaktır... yan çantaya gelince , çanta takılınca egsos'a çok yaklaştığı için onu da tavsiye etmiyorum... lastik değiştirmek isterse de pirelli mt75 130/70 benim önerim... son olarak göstergeler çok açıkta duruyor aman dikkat etsin. çizilmesi halinde üst kapak 140 , alt kapak 48 ytl... değiştirmeyi bile düşünemiyorum.
hayırlı olsun bu arada herkes cbf 250 alıyo hayrolaa neden acaba :cyclopsan
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler metehan abi sen de gerçekten motora gönül verenlerdensin bu arada başkasının adına bu kadar sevinmek her baba yiğidin harcı değil :cat:
yok abi ona değilde bu *neden kurtulduğuma seviniyom...hani kankamdır ama iş güc ekerim bi şekilde kolay...ama herifin evi az ötemde yav...burnumu kaşısam görüyor yani...potansiyel artcı yani...sakat işler...motoru oldu derin bir oh çektim be abicim...:queen:
ondan çok sevindim...birde bana soruyor...yeminle sevindinmi diye...sanki kötülüğünü istiyoz...
manitayı alır artık ver elini İzmit...vs...Edirne demeye başladı valla...
ha birde muhasebe sorumlusudur kendisi...lazım falan olur...portföyde bulunsun...![]()
anladım şimdi durumu
![]()
bende yıldızdayım biliyosunuzdur lazım olursa gerçi öğrenci statüsünden kurtulamadık hala ama öğrenciysekte kıdemliyiz sonuçtabişey lazım olursa halletmeye çalışırız gerçi okul okul olsa beni adam ederdi ya neyse
![]()
![]()
Kardeş hayırlı olsun.....Aha bu panda yavrusuna dedimki istersen benim başlığı sen aç...Bana dediki resim olmadan açamam kanka....Neymiş prensip miş...
Eeee sen nasıl razı ettin......Fındık fıstık mı istedi senden...?...:queen:
Senin de alacağın olsun kanka.....::angry2:: ::angry2::
cgl125 bu arada bu minik kardeşimle tanışıklığımız 2 seneye yakındır , seyrantepe'ye taşındığım 1,5 sene içerisinde birbirimizi motorcu olarak tanımamıza rağmen hiç aynı anda ikimizinde motoru olmamıştı hep konuştuk durduk sadece bu kadar bi süre sonra ikimizinde olunca birden sevindirik olduk anlıcan :mrgreen:
bak yeminle olay başka len...bu arkadaşın bi hevesi vardı...senin gibi elinde 5 tane motoru yoktu...ilk sevincini sağolsun evimin kapısında yarım saat bekleyerek benle paylaştı...hemen o akşam açtık topiği...yani bende misafirken açtık...![]()