Bilmeyenler Okusun

ikiz kulelere saldırı yapıldığı gün, (11/09) 4000 kişi civarında yahudi vatandaşın işe gitmediği söyleniyor.
yalandır tabi...
komplo teorisi...
olurmu hiç öyle şey...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İkiz kulelere yapılan saldırının amerikan istihbaratı tarafından bilinmemesi imkansız, bu saldırı ya bilerek yaptırıldı yada yapılacağını biliyorlardı ve yol verdiler. Niye mi, sağa sola saldırmak için bahane lazım değil mi. Gerçi yapılan planlar uçakların çarpmasıyla sadece bir kaç katın yanıp yıkılması ve bi kaç yüz kişinin ölmesiydi bence. Ama oluşan yüksek ısıdan dolayı kuleleri ayakta tutan materyallerin erimesi ve kulelerin çökmesini hesap edemediler...

Motosikleti
Su Motoru
Tamamen o yazılanlardaki gibi düşünüyorum. Özelleştirme uğruna bütün milli servertimiz yabancılara satılıyor. Bir Başak sigorta çalışanıyım ve dün Başak Sigorta Fransızlara satıldı %56 hissesi ki bu da söz sahibinin artık onlar olduğunu gösteriyor. Düşündüm kendi kendime biz neden avrupada, asyada yapılan özelleştirmelerde söz sahibi olup yayılamıyoruz? Çünkü milli servertler değerlidir!!! ...

MeTaL' Alıntı:
Tamamen o yazılanlardaki gibi düşünüyorum. Özelleştirme uğruna bütün milli servertimiz yabancılara satılıyor. Bir Başak sigorta çalışanıyım ve dün Başak Sigorta Fransızlara satıldı %56 hissesi ki bu da söz sahibinin artık onlar olduğunu gösteriyor. Düşündüm kendi kendime biz neden avrupada, asyada yapılan özelleştirmelerde söz sahibi olup yayılamıyoruz? Çünkü milli servertler değerlidir!!! ...

Bankalarıda satıyorlar(yada çoktan sattılar) dışbank-fortis olduya. Telekom gitti, demir çelik sanayisi gidiyor, petrol sanayii gitti, enerjide bağımlıyız, yiyecek sananyinin çoğu ağırlık onlarda olmak üzere yabancı ortaklı, yakında ithal suda içeriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşımın için saol...

ABD ekonomisinin %40'ı yabancı şirketlerin elinde, ama ABD hala dünyanın en büyük gücü. Nasıl oluyor bu peki?

Bu arada 11 eylülde ölenlerin arasında yüzden fazla yahudi de vardı. İsim listesinin bulursam yollarım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Özelleştirme ayrı bir konu, ben özelleştirme taraftarıyım. Devlet bişeyleri satıyorsa birileri talip olur ve kimin parası varsa alır, ama işte yerli sermaye olarak güçleri birleştirip yabancılara kaptırmamak lazım. Ha yabancı aldı diyelim, olsun alsın. Söküp memleketine götürecek değil ya, yada kendi vatandaşlarını getirip çalıştırmayacağına göre pekde sorun yok.
Özelleştirme taraftarıyım çünkü devlet sadece ülkeyi yönetmeli, yasaları çıkarmayı ve uygulatmayı vatandaşın eğitim ve sağlığıyla ingilenmeyi bilmeli. Yani devlet sadece devlet olmalı TÜCCAR değil. Eğer özelleştirip yol yordamına sokmaz isek ne hortumların önüne geçebiliriz nede peşkeşin.

hey gidi günler...
bunları dile getirdi diye nice arkadaş acı çekti...
onca mücadele sonunda elde var sıfır....
amerika,
amerika,
amerika
....
efendim?..

Forumdan Uzaklaştırıldı
gurzan' Alıntı:
ikiz kulelere saldırı yapıldığı gün, (11/09) 4000 kişi civarında yahudi vatandaşın işe gitmediği söyleniyor.
yalandır tabi...
komplo teorisi...
olurmu hiç öyle şey...

Çok iyimsersin dostum. İkiz kulelere çarpan uçakların görüntüsünü ya da fotoğraflarını tekrar incelemeni öneririm. Şiş karınlı uçaklar genelde yolcu uçağı olarak kullanılmazlar.

Sonsovalye' Alıntı:
Çok iyimsersin dostum. İkiz kulelere çarpan uçakların görüntüsünü ya da fotoğraflarını tekrar incelemeni öneririm. Şiş karınlı uçaklar genelde yolcu uçağı olarak kullanılmazlar.
sabah yazdıklarımın sonuna gülücük koymamışım, dolayısıyla kinayeli yazdığım belli olmamış sanırım. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor , teşekkür ederiz kardeş

Bırakalım bunlarıda şu cevap verin.

BUGÜN ÜLKENİZ İÇİN NE YAPTINIZ

özelleştiröeler sonucunda yabancılara satılan milli servet ve kazanç kapıları yakın zamanda türklere kapanacak. sonuçta da kendi ülkemizde ancak alt kademelerde çalışabilen memurlar ve işçiler haline geleceğiz. çünkü yabancı şirket kendi yöneticisini kendi ülkesinden işçisini türklerden oluşturacak. çizilen toz pembe tabloya hayran olanlar şuan ama o toz ortadan kalktığında ortaya çıkan karanlıkta yolumuzu şaşıracağız. karanlık günler gelecek zamanını söylemek zor ama gelecek. :pr: (kahinliğede başladım hadi hayırlısı:queen: )

bu amerika okadarda büyütülecek bir ülkedeyil be doslar, onlar hep neyi tüyü belli olmayan geçmişitehep boyun eğen toplumlardan oluşan ülkelereoluşan insanlar dır bizlerki zamanında çanakkalede sadece tek bir ulkeyle deyil çakal sürüleriyle savaştık buçakallar aslan inine giremezler sadece onun en zayıf anını beklerler yanlızda gelemezler ,oyuzden bizim gibi nesil onlar için çok büyük gelir onlarda biliyor bizim dağılmadan tek vucut olacagımızı.onlarında zamanı gelecek elbette aslanın karnıacıkınca.

sen kendini avut kardeşim,masonların arkası çoktur ama müslümanların yoktur yada türkün türkten başka dostu yoktur

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorcuq' Alıntı:
bu amerika okadarda büyütülecek bir ülkedeyil be doslar, onlar hep neyi tüyü belli olmayan geçmişitehep boyun eğen toplumlardan oluşan ülkelereoluşan insanlar dır bizlerki zamanında çanakkalede sadece tek bir ulkeyle deyil çakal sürüleriyle savaştık buçakallar aslan inine giremezler sadece onun en zayıf anını beklerler yanlızda gelemezler ,oyuzden bizim gibi nesil onlar için çok büyük gelir onlarda biliyor bizim dağılmadan tek vucut olacagımızı.onlarında zamanı gelecek elbette aslanın karnıacıkınca.

Bu seferki geçmiştekilere kesinlikle benzemiyor dostum. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinde bahsettiklerinden daha fazlası oluşmaya başladı bile. Biz birlik oldukça, milli benliğimizi kaybetmedikçe, ülkemize ve değerlerimize sahip çıktığımız sürece çakal sürülerinin gücü yetmeyecektir kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar