MeTaL' Alıntı:Tamamen o yazılanlardaki gibi düşünüyorum. Özelleştirme uğruna bütün milli servertimiz yabancılara satılıyor. Bir Başak sigorta çalışanıyım ve dün Başak Sigorta Fransızlara satıldı %56 hissesi ki bu da söz sahibinin artık onlar olduğunu gösteriyor. Düşündüm kendi kendime biz neden avrupada, asyada yapılan özelleştirmelerde söz sahibi olup yayılamıyoruz? Çünkü milli servertler değerlidir!!! ...
gurzan' Alıntı:ikiz kulelere saldırı yapıldığı gün, (11/09) 4000 kişi civarında yahudi vatandaşın işe gitmediği söyleniyor.
yalandır tabi...
komplo teorisi...
olurmu hiç öyle şey...
sabah yazdıklarımın sonuna gülücük koymamışım, dolayısıyla kinayeli yazdığım belli olmamış sanırım.Sonsovalye' Alıntı:Çok iyimsersin dostum. İkiz kulelere çarpan uçakların görüntüsünü ya da fotoğraflarını tekrar incelemeni öneririm. Şiş karınlı uçaklar genelde yolcu uçağı olarak kullanılmazlar.
motorcuq' Alıntı:bu amerika okadarda büyütülecek bir ülkedeyil be doslar, onlar hep neyi tüyü belli olmayan geçmişitehep boyun eğen toplumlardan oluşan ülkelereoluşan insanlar dır bizlerki zamanında çanakkalede sadece tek bir ulkeyle deyil çakal sürüleriyle savaştık buçakallar aslan inine giremezler sadece onun en zayıf anını beklerler yanlızda gelemezler ,oyuzden bizim gibi nesil onlar için çok büyük gelir onlarda biliyor bizim dağılmadan tek vucut olacagımızı.onlarında zamanı gelecek elbette aslanın karnıacıkınca.