Bilinmeyen Trafik Cezası Hakında

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Merhaba arkadaşlar,
Vergi dairesinin internet sitesinde unuttuğum Mtv borcum var mı diye bakarken Aralık 2014te 174,61 Liralık trafik cezası olduğunu ve kredi kartıyla ödendiğini gördüm. Bu cezayı ben yemedim ve ödemedim de. Muhtemelen başka birisi ceza yedi ve ödedi, bana söylemedi. Güvendiğim bikaç dostumun dışında kimseye araç vermem. Bu cezayı kimin yediğini ya da ödeme yapan kişinin adını öğrenebilme şansım var mı? Sırf merak ediyorum kimmiş bu, yapılan davranış etik değil.

Ödediyse sorun değil bence de. Sonuçta aracınıza bir zarar vermemiş, ben olsam söylerdim herhalde ama utanıp da başınızı da ağrıtmamak adına söylememiş olabilir.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
taşıtlar vergi dairesine giderek bilgi alabilirsin.
ancak etik dışı bir davranış yok bence.
ceza yemiş ve ödemiş arkadaşın.
sonuçta cezayı araç yemiyor, kullanıcının davranışı cezaya neden oluyor.

ödemeseydi :D bence daha hoş olmuş söyleyip can sıkıntısı edeceğine direk ödemiş

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Belki emanet aldığı aracı benden habersiz bi başkasına verdi, gibi şeyler geliyo aklıma. Birinden emanet bi araç alsam bi ceza yesem hemen söylerim böyle bişey oldu ödedim ya da ödeyeceğim diye. Söylemiyosam bi art niyet vardır.

Bosver bence takma o kadar odenmis zonucta. Belki adam cevirmede yedi gitti odedi
Pesinden.

Aynen hocam bencede takmayın kafanıza bunu arkadasınızla aranızın açılmasına gerek yok sizi üzmemek icin hemen ödemiş cezayı iste dert etmeyin kendinize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar