Lifter ne oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
2250 masraf cikti egzantrik gergi aparati var o degiscek krank ve motorda yatak dusmesi olmuş ne demekse butun sıkıntı bu arkadaş lar motor yağsiz kalmış
er6,yı yağsız bırakmayacaksın kullananlara ve kullanmaya niyeti olanlara ders olsun. çoğu kullanıcı kabul etmesede bu motor 1000km,de 300 400ml civarında yağ eksiltiyor. bunun dışında çok sağlam güzel motosiklet. yağsız bırakma bin singapuramı gidiyon nereye gidiyosan git tık demez.
Arkadaş lar bana yardımcı olun motoru biraktim usta simdi fiyati yukseltiyor suda var buda var diyor ben nası guvenmeliyim ne yapayim nasil edeyim
Arkadaş lar bana yardımcı olun motoru biraktim usta simdi fiyati yukseltiyor suda var buda var diyor ben nası guvenmeliyim ne yapayim nasil edeyim
Fiyatta bi anlasamadik sabit kalamadik gerçekten arkadaş lar bnn ne yapmaliyim gerçekten uyuyamaz hale geldim
Dostum sana ne yapman gerektiğini söylüyoruz ve hala ne yapmam gerekli yardımcı olun vs diyorsun...
Senin işini yapabilecek adamın numarasını, adresini verdik ? Daha ne yapalım ? Ne istiyorsun ?![]()