Bİlgisayarımda ses sorunu '

Arkadaşlar bilgisayarımda ses sorunu var internetten açtığım videoların hiçbirinden ses gelmiyor bilgisayarlada kayıtlı olan müzikleri açtığımda bazen ses geliyor bazen gelmiyor bilgisayarım - yönet - aygıt yöneticisi dediğim zaman çoklu ortam denetleyicisi ve çoklu ortam video denetleyicisinde sorun görünüyor sarı ünlem işareti var ekran kartı tanıtmaya çalıştım cd si olmadığı için internetten beceremedim yardımcı olurmusunuz

ses sorunu var yazmissin.sonra ekran kartını tanıtmaya calistim cd yok demissin.eger sorunun ses ise bununla ilgili sürücüyü internetten indirip kurdugun takdirde sorunun çözülür.tabi ses kartinin ne oldugunu biliyor isen...

bilmediğim için yardım istedim nerden indireceğimi bilmiyorum link verirmisiniz

Anakartinin marka ve modelini yazarsan yardimci olabilirim belki.
Buyuk ihitmalle butunlesik ses kartin var senin yani anakartin icinde olan ses karti.

Yanliz bu ses kendi kendine mi gitti yoksa sen bisey mi yukledin yada sildin?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerek kalmadı windows update yaptım sorun çözüldü

Yerine gelmişken bende sorayım arkadaşlar pcim HP masaüstü hani şu telekomun verdiklerinden yılbaşında ocak ayında aldım iiydi idare ediyodu bizi ama şu sıralar düğmesine basıp açtığımda sanki evin içinde kamyon çalışıyo gibi gürültü çıkarıyor (sanırım içindeki fanlardan geliyor ses) ne yapabiliriz:silent: aldığım yere sordum getir istanbula servise gönderelim diyolar git gel bekle kanser olurum valla :pale: bi fikri olan varmı??

umit_yaman
Hocam Windows update bagimlisi bi sistem.
Eger update etmezsen bi sure sonra problem cikarir sana update var dedigi zaman yapman yararina olur.

egelim 43
Icini falan actin mi hic bilgisayarin.
Yerde hali ustunde mi duruyor bilgisayar?
Cok fazla tozlandiysa olabilir,
yada bilgisayar sarsildiysa belki fan yamulmus olabilir.
Fana buyuk bi bocek bile carpsa plastikse fan yamulur
eksenini kaybeder ses yapmaya baslar.
Yada en son secenek bilgisayar cok isiniyor fanda surekli full performans calisiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar