Ati olsun taştan olsun. ben amd + ati ciyim. ati ve nvidia her zaman yarış içerisinde bu bundan daha iyi diyemeyiz cünkü e zaman biri üst model bir ekran akrtı çıkarsa yakın zamanda diğeride ona rakip çıkartıyor. Atinin nvidia ya göre bir + sıda fiyatı tek - side 256 bit üzerine çıkmamasıkardeş şu anda dahil teknisyenlik yapıyorum ve gerçekten sevdiklerime söylediklerim tavsiyeler;
ekran kartı bir kere nvidia olsun. ati ve intel den uzak dur.
işlemci ne kadar iyi olursa olsun ondan daha önemli olan veri yoludur. veri yolu 128 bitten aşağıysa o laptopu alma.
son olarak türk tabanlı markalardan da uzak dur. exper vestel casper gibi markalar her zaman chipset arızası verir alayı.
bunları göz önünde bulundurursan kendine mükemmel bir notebook edinebilirsin.
ekran kartı harici olsa süper olur. çünkü yerleşik yanı o/c ekran akrtları ramden kullanıyor.benim gibi teknoloji ozurlu birine yol gosterdiginiz icin tesekkur ederim. verdiginiz tum bilgisayarlari inceledim.cok guzel fikir edindim, dostca yaklasimlariniz icin cok cok tesekkur ederim tekrardan,cok naziksiniz. simdi verecegim linkteki laptop nasil peki dostlarim, bu parayi hakeden birsey mi
www.bimeks.com.tr/urun/119190/toshiba-satellite-p755-10j.aspx
bana vakit ayirdiginiz icin tekrardan tesekkur ederim...
benim gibi teknoloji ozurlu birine yol gosterdiginiz icin tesekkur ederim. verdiginiz tum bilgisayarlari inceledim.cok guzel fikir edindim, dostca yaklasimlariniz icin cok cok tesekkur ederim tekrardan,cok naziksiniz. simdi verecegim linkteki laptop nasil peki dostlarim, bu parayi hakeden birsey mi
www.bimeks.com.tr/urun/119190/toshiba-satellite-p755-10j.aspx
bana vakit ayirdiginiz icin tekrardan tesekkur ederim...
Arkadaşım Bende Laptop aldım.Almadan önce de araştırmıştım.Kararımı SAMSUNG da vemiştim çünkü kullanıcılar en az ısınma SAMSUNG da oluyor demişlerdi.
Ve de doğruymuş.Aslında HP alıcaktım.Komşunun da HP si vardı pc ekran kartı yandı ısıdan. Bilgisayarları bozan da ISIDIR.
SAMSUNG R580 Aldım 6 aydan fazla kullanıyorum.
Özellikleri
İ3 İşlemci - 3GB RAM - 1 GB Paylaşımsız Ekran Kartı - 500 GB HDD 1.300 TL Aldım. 6 Taksitle almıştım galiba 1.380 gelmişti galiba.
Bana fazlasıyla yetiyor. Piyasadaki tüm oyunları kaldırıyor nerdeyse.Bir kaç tane sini de kaldırmyor. oda sorun olmuyor.
oyle tabi harun kardesim ama bir kere aldin mi tam olsun diyosun.pcdepodan aldim biseycama daha gelmedi elime. yardimci olan tum arkadaslara cok tesekkur ederim...
saygilarimla...