- Konu Yazar
Valla söylemesen haberim olmıcaktı.Şimdi korsan yollardan buldum indiriyorum umarım çalışır. :mrgreen:
bende torrentden indirdim
Valla söylemesen haberim olmıcaktı.Şimdi korsan yollardan buldum indiriyorum umarım çalışır. :mrgreen:
bencede cs 1.6 senelerdir tek fazgecmeden oynadıgım oyun ama sen hilesin die küfür ediyolar o ayrı konucounter strike 1.6![]()
benim birader bunu oynuyo paso bi dene istersenO değilde neden adam gibi bir motosiklet oyunu yok,yada varda benmi bilmiyorum.
SBK ve motogp gibi pist oyunları demiyorum,onlar dışındada gta ve tdu unlimitedte oyun içinde alternatif olarak kullanıyoruz,ama benim istediğim şöyle sadece motosiklet üzerine yapılmış,enduro chopper ss gibi seçenekleri olan,araba oyunlarındaki gibi kokpit kamerası olan bütün fonksiyonları faal olan gerçekçi maceralara atıldığımız bir oyun istiyorm.
Çokmu şey istiyorum yani![]()
O değilde neden adam gibi bir motosiklet oyunu yok,yada varda benmi bilmiyorum.
SBK ve motogp gibi pist oyunları demiyorum,onlar dışındada gta ve tdu unlimitedte oyun içinde alternatif olarak kullanıyoruz,ama benim istediğim şöyle sadece motosiklet üzerine yapılmış,enduro chopper ss gibi seçenekleri olan,araba oyunlarındaki gibi kokpit kamerası olan bütün fonksiyonları faal olan gerçekçi maceralara atıldığımız bir oyun istiyorm.
Çokmu şey istiyorum yani![]()
peki Kenan Sofuoğlunu seçebileceğimiz bir motosiklet oyunu var mı![]()