bu aletin ne olduğu belli değil büyük ihtimal dandik çinli bunu alan başına bela alır bence çok gereksiz .....
Bu ATV ye plaka çıkarılamaz..... Belli bir cc hacimlilerin altında sanırım 250 idi tarfikte dolaşmaları da yasak.... Sadece arazi aracı olarak kullanılabilir...
beyler, Polen denilen şirketin acaba Zealsun'ı getiren Polen ile alakası varmıdır?
uzaktan yakından ilgisi yok![]()
uzaktan yakından ilgisi yok![]()
Buldum :mrgreen:
Aynı kuruluş sayılırlar nihayetinde.. Bu durumda atv satan kuruluş fatura kesmemiştir.. Çünkü atv halâ kendi bünyesindedir..
Pc yi aldığınızda (faturalı+kdv li) verilen kuponla diğer ilgili kuruluşa giderek atv yi teslim alır.. Bunun faturasıda alıcının adına kesilir böylelikle..
Bundan kdv istemezler ki bu kdv yi pc fiyatından çıkarmışlardır..
Alıcı kişi ötv sini ve plakasınıda adına düzenlenen fatura ile halledebilir tabiiki
Nasılım ama :bounce:
Nasıl mı?...Süper....
Evet aynı kuruluş sayılır değil..Zaten tamda kendileri.:wiinkk:....
Mantıklı bir tespit olmuş...Tebrikler @Pınarr...
Fatura kesecekler tabiki ATV için....:mrgreen:
Ama faturadaki KDV'yi kendileri öderler artık..Yoksa onuda alıcıya ödetecek
olsalar (ki) bu ticari ahlâka aykırı kanımca...:bounce:
[PANKART]Dipnot: Yolladığım e-maile hâlâ cevap vermemişler...KINIYORUM..:bounce:[/PANKART]
[EK]ADANALI işadamı Ahmet Özakyüz (51) girdiği ekonomik bunalımdan kurtulamayıp intihar etti.
250 bayisi bulunan Polen Motor’un sahibi Özakyüz’ün, ithalat fonu nedeniyle ekonomik sorun yaşamaya
başladığını belirten kayınbiraderi Ömer Camgöz şunları söyledi: “Motosiklet ithalatında ’yüzde 20’lik ÖTV
artışı ve fon’ uygulamasından önce Çin’den binlerce motosiklet getirmek için bayileriyle temasa geçti.
Gemi limana girmek üzereyken hükümet ‘ithalat fonu’ adıyla ek para istedi. Motosiklet başına 300 dolar olan
bu ek parayı ödemekte zorlandı. Oluşan borçları ödemeyince de canına kıydı.”[/EK]
Valla üzüldüm be....:salut: :salut:
Sinir kat sayım şuan tırmanmaya başladı..(ciddiyim)..:bounce:
Abi beni istihbarat teşkilatına aldırsanaaa :bounce::cherry:
Allah rahmet eylesin.. Maddiyat için cana kıyanlara akıl erdiremiyorum bi türlü :silent:
Abi beni istihbarat teşkilatına aldırsanaaa :bounce::cherry:
Allah rahmet eylesin.. Maddiyat için cana kıyanlara akıl erdiremiyorum bi türlü :silent:
Hade bendensin kız bu sefer...:cherry:
Erkeklere has gurur için yapılan bir hissi davranış kanımca....
Allah kimseyi sıkıntıya sokmasın... Fazla hırslı olmak (mal canlısı) iyi değil işte..