bilginize ve tecrübenize ihtiyacım var....

merhaba arkadaşlar.bilginize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.çok az motor kullandım.maxi scooter ile başlamak istiyorum.hem jant ebatları büyük hem bana daha güvenli geliyorlar.burgman 400 veya silverwinger 400 düşünüyorum.kısa bir alışmadan sonra artcımda olacak.hagisi olsun..? ikinci el düşünüyorum.başlangıç için doğrumu sizce...
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum...
başka bir bölüme yazım ama yardım alamadım.belki burada alırım..

bence doğru neden olmasın yolda diğer ufak scooterlar gibi hemen kaçamayabiliyorsun aralardan ağır motorlardır birazda scooter grubuna göde bakarsan zaten adı üstünde maxi scooter diye geçiyor burgmanı tavsiye ederim silvervinge göre daha az yakıt harcaması var :cat:
aynı zamanda bu grupta motorların mercedesi olarakta bilinir kendisi

selam arkadaşım az motor kullandım ve artcımda olacak diyorsun bence kenlinle çelişiyorsun sana tavsiyen biraz daha düşük cc ile başlaman biraz dağa tejrube kazan derim kazasız yollar:rendeer:

selam arkadaşım az motor kullandım ve artcımda olacak diyorsun bence kenlinle çelişiyorsun sana tavsiyen biraz daha düşük cc ile başlaman biraz dağa tejrube kazan derim kazasız yollar:rendeer:

Aynen konu motosiklete başlama olunca sadece yarış modellerinde küçükle başlanıyo nedense diğer modellerde bu gözardı ediliyo sanki:silent:
Benimde tavsiyem 15olik birşeylerle başlaman sonuçta 4oolükte olsa yeni başlayanlara ağır gelebilir :rendeer:

şimdi bende 250lik aldicem iyice aklın allak bullak olacak :mrgreen:
ama cidden tecrüben yoksa 400 cc sana fazla gelebilir dikkali seçim yap. .

Arkadaşım Burgman 400 ü cok beğenen birisiyim.. Burgman diyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar