Bilgin Öztürk (bilginozi)

Tanıdığım birisini kaybetmiş gibi oldum. Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin.

Forumdan bildiğimiz kadarıyla soran, sorgulayan, hemen kabul etmeyip araştıran bir insandı. Böyle insanlar ülkemizde malesef azınlıktalar. Çok üzücü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------

Arkadaskar merhaba. Ben Bilginin abisiyim. Telefonundan yaziyorum. Bilgini bugün kaybettik. Ölüm sebebi gazetelerde yazdigi gibi sürat degil. Gebze istikametinde TIR'ın solundan giderken refüj ile tır arasında sıkısıyor, yavaslamaya calisirken dengesini kaybedip düsüyor. TIR soförü olay yerini terketmek yerine hemen 155'i
aramıs kacmamış. Hakkinizi helal edin, bi fatiha okuyun lütfen. Inatçiydi evet ama kavgaci degildi, fikirleri tartismayi severdi. Basimiz sagolsun.

Sadece yazılarından tanıyanların yüreği hop etti başlığı görünce. Başınız sağolsun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ALLAH rahmet eylesin....
Yakınlarına sabırlar versin..

Açtığı konuları, bir bir okudum. Ah be kardeşim. Allah rahmet eylesin. Gencecik bir aslan gitti.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin. :pale:

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı Allah sabır versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ruhu şad mekanı cennet olsun, geride kalanlarına allah sabırlar versin..

Kardeşim satın şu motorları..Şu Türkiye yollarına trafiğine hiçmi hiç uymayan SS motosikletleri satın..Her hafta bu haberleri almaktan motosikletin lezzeti yerine acısını paylaşmaktan bıkmadık mı hala???

Anlayamıyorum ben bazen hakikaten mantık yönelmelerimizin kapandığını ciddi ciddi düşünmeye başladım..
40 yaşıma merdiven dayadım yıllardır araba 7 yıldır motosiklet kullanıyorum. Şimdi normal bir araba kullanırken gidip 300 beygirlik bir GTI araba alıp o arabayı kullansam kaza riskim artmaz mı? 4 tekerlekli ve güvenlik donanımı olduğu için sağ olarak kurtulma şansım olur ama ne kadar deneyimli olursam olayım kaza riskimi 3 e 5 e çarpmazmıyım??

Bu motosikletler pist makineleri yeri trafk değil. Kenan Sofuoğlu na al trafikte kullan desen adam elini bile sürmez korkar. Bu neyin cesareti??

Satın şunları yada bu foruma gelip şu kadar iyi motosiklet kullanıyorum 600 le başladım harika gidiyor isteyen istediğini kullanır falan şeklinde yorumlar yapmayın. İnsanların kanına giriyorsunuz..

Ya böyle şeyler anlamsız. Çocuk vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Acınız varsa paylaşın, yoksa bir rahmet okuyun. Yok ailesine kızdım neden engellemediniz, yok race motorları satın bilmem ne. Dün bir de başlık vardı "rahmetli de 600 cc ile başlamıştı" diye, allahtan kapatılmış. Çocuğun abisi gelmiş, burada büyük metanet örneği vermiş. Hala bir yerlere, birilerine laf atma çabası içinde olanlar var. Zaten kazanın 600 cc ile alakası yok, herhangi bir 250 cc ile aynı kaza olmayacak mıydı sanki? Hiçbiriniz araçların sağına-soluna girmiyormuşsunuz gibi, çok söyledik bırakmadı vs konuşmalar... Hesap hatası ve dikkatsizlik sonucu olan kaza, Allah gani gani rahmet eylesin. Burada yazılarını ben de okumuştum, duyunca cidden üzüldüm. Bundan daha fazlasını yazmak hiçbirimizin haddi değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katiliyorum. Ben de gereksiz yazdigim bir cumleyi silmeye calistim ama gec kaldim.

Acikcasi, "racing kotu vs." bir yana, hele hele Turkiye sartlarinda, herhangi bir motorsikletin, araba'dan cok daha riskli oldugunu biliyoruzdur herhalde. AB'deki arastirmaya gore, kat edilen km basina motorsikletler, arabalardan yirmi kat daha fazla kazaya karismislar. Bu oran Amerika icin 35. Turkiye icin kactir kim bilir? (Malesef bizdeki arastirma katedilen mesafe degil, trafige kayitli arac hesabina gore yapildigi icin dolmuslar en riskli, motorsikletler en guvenli cikmis, komedi resmen)

Ve kaza esnasinda bir araba ve motorsiklet uzerinde bulunma arasinda ciddi fark var. Velhasil, burada kimin akli basinda ki? Hepimiz ciddi risk alip kullaniyoruz bu mereti.

Racing motor kötü değil.
Kullananların bazıları kötü ,insanlar acılı daha fazla bir şey yazmak istemem.
Vefat eden arkadaşımız malesefki istisna değil.
Allah rahmet eylesin.

Arkadaskar merhaba. Ben Bilginin abisiyim. Telefonundan yaziyorum. Bilgini bugün kaybettik. Ölüm sebebi gazetelerde yazdigi gibi sürat degil. Gebze istikametinde TIR'ın solundan giderken refüj ile tır arasında sıkısıyor, yavaslamaya calisirken dengesini kaybedip düsüyor. TIR soförü olay yerini terketmek yerine hemen 155'i
aramıs kacmamış. Hakkinizi helal edin, bi fatiha okuyun lütfen. Inatçiydi evet ama kavgaci degildi, fikirleri tartismayi severdi. Basimiz sagolsun.

Başınız sağolsun... Kardeşinizin mekanı cennet olsun...

Konuyu dünden beri takip ediyorum. Üzüntüden uçuk çıktı...
Ailesine baş sağlığı diliyorum, allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar