Bilgin Öztürk (bilginozi)

Gerçekten çok üzücü bir olay. Haberi yeni duydum ve moralim fena halde bozuldu. Kendisini şahsen tanımadığım halde, aynı şehirde oturduğumuzdan, yazılarını ara sıra okuduğumdan dolayı çok daha kötü oldum.

Gönül isterdi ki böyle bir kaza hiç yaşanmasın. Ama maalesef ülkemiz şartlarında motosiklet kullanmak hiç de kolay bir olay değil. Her an çeşit çeşit tehlikelerle karşı karşıya kalabiliyoruz.

Kırk altı yaşında bir motor sevdalısı olarak, yirmi yaşındaki oğlu da motor kullanan bir baba olarak lütfen çok daha dikkatli olalım. Gereğinden fazla riske girmeyelim. İyice tecrübe kazanmadan büyük cc'li bir motor alıp kullanmayalım. Gerekli eğitimleri alalım. Sevenlerimizi üzmeyelim.

Ebediyete intikal etmiş kardeşimize Allah gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin.
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır.
Yukarıdaki yorumlara göre ilk motoru 600 rr imiş. Eğer doğru ise, bu olay benim gibi acemilere iyi bir uyarıdır bu. Bu motosiklet dünyasını kim azıcık biliyorsa, herkes "Küçük cc ile başla, tecrübe kazandıkça cc.yi yükselt" diyor. Boşuna demiyorlar. Aynı uyarılar sebebi ile Pulsar'dan sonra Z1000 SX alacaktım, vazgeçtim ve şu an Er-6f bakıyorum.

Allah rahmet eylesin :( Söyleyecek laf çok; söylenecek laf yok!.. Barkın'ın(AEA) dediği gibi dikkatli olup, kendimizi kollayıp, kendimizi imha etmememiz gerekiyor.. :(

Allah rahmet eylesin. Artık geçmişte kimsenin ne dediğinin bir önemi kalmadı. Allah geride kalanlara sabır versin

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Bu konunun sabitlenmesini tavsiye ederim. Çok dil döktük, dinlemedi. Başımız sağolsun şimdi.

Allah sabır versin ailesine.
Arkadaş aktif kamera kullanırdı. Mutlaka yine kayıttaydı.
Ailesine ulaşabilen olursa son kaza videosunu da onun adına biz yayımlayalım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah rahmet eylesin.

önceki yaptığı kazalar yavaş ve basit hatalar yüzünden idi, keşke bu seferde yavaş bir kaza yapsaydı. Demek ki motora alıştığını sanıp hızlı gitmeye başlamıştı.

Eğer güzergahı doğru anladıysam yokuş yukarı çıkılan bir yol, yoğun günlerde vapurdan inenleri kaldırsın diye çıkış iki ya da üç şeritli olması lazım. Çevreyoluna bağlanmadan hemen önce yok tek şeride düşüyor, tırın yanından başka bir araç geçmesi imkansız. Motosiklet ile de geçmek oldukça tehlikeli.

Daha önce bir arkadaşın dediği gibi yokuşu hızlıca çıkıp tırın yanından geçmek istedi ama sanırım hesap hatası yaptı.

Allah rahmet eylesin.

Bu vesile ile tır ve otobüslerin asla sağdan geçilmemesi, sollamak için ise tırın solundaki şeridin olabildiğince solundan geçilmesi gerektiğini hatırlatalım.

Mekanı cennet olsun, Allah ailesine sabırlar versin, çok üzücü bir durum :(

forumda sevdiğim simalardan biriydi... çok üzüldüm. tüm sevenlerine ailesine baş sağlığı dilerim. rabbim mekanını cennet eylesin.

Arkadaskar merhaba. Ben Bilginin abisiyim. Telefonundan yaziyorum. Bilgini bugün kaybettik. Ölüm sebebi gazetelerde yazdigi gibi sürat degil. Gebze istikametinde TIR'ın solundan giderken refüj ile tır arasında sıkısıyor, yavaslamaya calisirken dengesini kaybedip düsüyor. TIR soförü olay yerini terketmek yerine hemen 155'i
aramıs kacmamış. Hakkinizi helal edin, bi fatiha okuyun lütfen. Inatçiydi evet ama kavgaci degildi, fikirleri tartismayi severdi. Basimiz sagolsun.

Başınız sağ olsun :(

Kelimeler anlamsız ne yazsam bilemiyorum :(. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. :(

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Rabbim mekanını cennet etsin inş. iş için çıktığı bu yolda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar