Başımız sağolsun. Diyecek bir şey yok...
CEP TLF GİRMİŞSSE ve tlf hala açıksa SANIRIM UYGULAMA ONLİNE GÖSTERİYOR OLABİLİRSon giriş Bugün 22:42 olarak görünüyor ve şuan online? İnşallah yaşıyordur da yazar buraya..
CEP TLF GİRMİŞSSE ve tlf hala açıksa SANIRIM UYGULAMA ONLİNE GÖSTERİYOR OLABİLİR
Arkadaskar merhaba. Ben Bilginin abisiyim. Telefonundan yaziyorum. Bilgini bugün kaybettik. Ölüm sebebi gazetelerde yazdigi gibi sürat degil. Gebze istikametinde TIR'ın solundan giderken refüj ile tır arasında sıkısıyor, yavaslamaya calisirken dengesini kaybedip düsüyor. TIR soförü olay yerini terketmek yerine hemen 155'i
aramıs kacmamış. Hakkinizi helal edin, bi fatiha okuyun lütfen. Inatçiydi evet ama kavgaci degildi, fikirleri tartismayi severdi. Basimiz sagolsun.
Allah rahmet eylesin. Çok yazık.
üstelik her hafta sonu gittiğim güzergah olunca daha da üzdü. düzgün kaymak gibi bir yol, o yüzden oraya çok radar koyarlar. kaza da o yolun daralıp tek şeride düştüğü yerde olmuş. ben yakın zamanda, o yerin 1-2 km yakınında, 2 kere kaza yaptım. O yüzden ara verip araba ile gidip gelmeye başladım.
Bir de bu içine ettiğim kasklar neden kafadan ayrılıyor?? Kaza anında kafamdan fırlayacaksa ne işe yarıyor bu ..... kasklar?