Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle de hocam uzun bi süre motor alamayacağım çünkü düğün masrafları için harcanacak. Yoksa motoru satma düşüncesi kesinlikle yok aklımda.
kırdıysam seni kusura bakma benim takıldığım nokta şahsen ben böyle bir konu açsam direk deseler bana fren yapmayı veya nasıl durmayı biliyormusun diye açıkçası içten içe alınırım. Ama işte 250 cc motor şöyle böyle düşündüğün motor şunu yapar bunu yapmaz şusu var busu yok diyipte sonradan 150 km ile giderken panik fren anında başına neler geleceğini anlatsan hem karşıdakini darıltmamış olursun diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
bazen öyle bir giriyorsunuz ki konulara konuyu ben açmadığım halde okuyunca zoruma gidiyor.
Ben de şöyle bir soru yönelteyim. 150km/saat hızla giderken mesela ani bir durumda nasıl durmayı planlıyorsunuz ? Kaç metrede durursunuz bir fikriniz var mı ? Gazlamak en kolayı, peki ya durmak ? Frenleme ?
150 Km h ile giderken 10 m önüme aniden bir insan atlarsa tabi duramam , fakat 150 km/h bastığım yol uzay boşluğu gibi allaha şükür sadece motosikletten harbi anlayan top speed ve kalite olarak işime yarayacak motoru önericek bir kaç üstad'a ihtiyacım var . Bu arada belki sizin kadar usta olmayabilirim motosiklet kullanmakta fakat allaha şükür az çok tecrübemiz var
bende bilgili arkadaşlara başka bir konuda danışayım. Bir tanıdığım motoruma 29.000 teklif etti. Sizce uygun mudur ?
2016 Model ABS'siz MT-07 Blue Race. 12.800KM'de hasar kayıtsız,değişensiz sadece bir kere sağ tarafa düşmeden dolayı egzoz da çok az iz var. 29'a tamam desem zararlı mı çıkarım ?
ben bilgili ve tecrebeli birisiyim :queen: opel corsa 1.3 al kareşim motor şeytan işi
https://www.sahibinden.com/opel-corsa-1.3-cdti