kafam iice karıştı yaw.. abicim 10.bini ayırdıktan sonra araba alırım.. illaki motorla onun zevki bir olmaz... ama buralarda hava şartlarına belli olmuyor.. 10bin ayırdıktan sonra dediğim gibi araba alır yaz kış gider gelirim.. motor istiyorum ben şimdi de kanuni deer152 yi gördüm oda epey hoş.. görüntüsü epey hoşuma gitti.. iice karıştım yani
şu ötv indiriminden dolayı sıfır düşünüyorum bide..
tarzım chooper abim ya..
Aman uzak durBaşlangıç için çinli ile başlama başın ağrır motordan soğursun. Sonra sen motoru taşır ve aldığına bin pişman olursun.
ha böyle olacak diye birşey yok ama sen davetiyenide eline almış olursun. Sıfır PS150 alabiliyorsan kaçırma fiyatı çok düştü. Sen o motoru al her yönüyle memnun kalmazsan getir motoru senden satın alıcamİyi düşün.
Scooter Anadolu'da şehirlerarası yol için uygun değil (küçük tekerlek sorunu) ayrıcı yakıtı vitesliye göre fazladır.
Chopper dediğin cruiser tarzı motorları ele, bu fiyata alacakların ancak Çİn malı olur. Uzun yolda çok macera yaşarsın.
Özellikle de sıfır alıcam diyorsan CBF 150 senin için biçilmiş kaftan. 3900 civarına anahtar teslim alıyorsun. CBF 150 konforu ile öne çıkan bir motosiklet, uzun yolda rahat edersin. 18 inch lastiklerle de bozuk yollarda enduroyu aratmaz sana.
allah yardımcısı olsun valla :mrgreen:
Ne kötüyüz dimi :queen::queen::queen:
Biz bildiklerimizi paylaşalım da, arkadaş kendisi kararını versin.
Alırken karar vermesi en zor şeylerden birisiymiş motosiklet![]()
http://www.sahibinden.com/tertemiz_beverly_250-03WQQaXQQ8812911WQQpXQQdisplayitem
Benim tavsiyem..Afyonda üstelik..ikinci eli iyi sağlam hızlı ..
Aman usta bi öğrenci adama yazık etmeHer 6bin bakımı bir motor parası.
Vespaların bakımları nasıl ? Her 6binde mi ücretler nasıl ?
sadece yağmı iyiymişyaw havafiltresi, buji, kayış diğer vb?...