bilgilendirile bilirmiyim ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ilk önce herkeze selam.
şimdi benim sorum su olucak. ben 2 tane motosiklet begendim fakat ikiside şekil bakımından neredeyse birbirinin aynı ufak nüanslar harisinde. motor acısından farkı gözetilemez tabi ama benim asıl sorum bu iki motor arasında kullanım yedek parca olarak ne farklar oldugudur. nette ikisinide inceledim tabi ama kullanıcıları varsa bana yardımcı olabilirlermi lütfen.
motorların birincisi YAMAHA XVS 650A
motorlardan diğeri ise HONDA VT 750 SHADOW

650'lik ve 750'lik farkından olmak ziyade kullanış, yedek parça, yedek parça fiyatları ve görünüm olarak farklılıkları eksileriyle artılarıyla nelerdir kullanıcıları olarak lütfen bilgilendire bilirmisiniz???

bahsettiğiniz motorları kullanmadığım için, marka bazında genel bir yorum yapabilirim.
aynı kategoride aynı özelliklerde iki motora baktığınızda, yamaha daha pahalıdır.
ama yedek parça fiyatları makuldür.
honda ilk alırken yamaha'ya göre ucuz olsa da, yedek parça fiyatları oldukça yüksektir.

ALCaksan Honda aL :) Hem Türkiye de hem de yurt dısında serwis ağını göz önünde bulundur :)

Dur birazdan Honda ve Yamaha dan maas alan fanatıkler gelır heheheh :)
Arkadasların dedıgı gıbı kullanma sansımız olmadı o yuzden surus acısından kım daha tatmın edıcı bılmıyorum servıss olarak valla Honda ıyı dıyorlar ama buda Yamaha yanı servısı kotu olacak degıl hanı ama duyduguma gore Honda da eger servıste ısını cıddı yapan bı servıs se sıparıs gecılıp en gec 2 gunde gelıyormus ama parca fıyatlarının cok pahalı oldugunu bende duymustum.

yamahanın parçaları honda dan ucuz diye bir şey yok yamahanın almanya fiyatları ise hondadan pahalı değil ama burası Türkiye bizde malesef tutturan tuttuğunu misali gidiyor bu işler :)

Bu zamana kadar edindiğim bilgilere göre sana Honda Diyebilirim Çünki Herşeyiyle Motoruyla Yedek parça ve Servis ağıylaa Honda Hayat Onda :)

bu iki alternatif arasında en mantıklısı honda satış sonrası destek ve yedek parça konusunda TR de honda daha avantajlı. makinanın avantajlarına gelince 1. shadow sıvı soğutmalı 750 cc ve 0 fiyatı sanıyorum dragstardan daha ucuz.
bazı honda bayileri shadowun fiyatını 13000 liraya kadar çektiklerini duymuştum. benim tercihim honda olurdu.
sağlıcakla.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilgilendirebildiklerimizden misiniz :)

ben de pekçoğunun yapacağı gibi anlam içermeyen bir yorum yapayım
honda hayat ondaaaa :p

her gecen gun kafam dahada karısıyo yaaa.
ama açıklamalarınız için tesekkür ederim. karar vermek cok zor bakalım birde kullanmak nasip olursa en iyi kararı o zaman verebilirim heralde. tekrar tesekkürler arkadaşlar.

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Aynı modeller forumda daha önce de birçok kez karşılaştırdı, ve konuyu araştıran birine bir defada daha ciddi bir birikim sunabilmek için tek konudan devam etmesi daha iyi olacaktır.
Örnek: http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/4282-shadow-mu-drag-star-mi.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar