* BİLGİ *

Her yerde 2015 modellerinin fiyatlarının ne kadar tuzlu olduğundan bahsediliyor fakat kimse 2.el motorsikletlerden bahsetmiyor. 2.el resmen el yakıyor. Bugün 2015 Honda CBR 125 8600 gibi bir fiyattan satılırken 2.elde 2014 modeller hala 2015 den daha tuzlu fiyatta satılıyor. Bunun sebebi nedir, zamanla piyasa düşer mi ? :silent:

Siteye konan ilanlar genelde satılmak istendiği için konmuyor, denk getirirsem affetmem diye konuyor.

Son düzenleme:
Her yerde 2015 modellerinin fiyatlarının ne kadar tuzlu olduğundan bahsediliyor fakat kimse 2.el motorsikletlerden bahsetmiyor. 2.el resmen el yakıyor. Bugün 2015 Honda CBR 125 8600 gibi bir fiyattan satılırken 2.elde 2014 modeller hala 2015 den daha tuzlu fiyatta satılıyor. Bunun sebebi nedir, zamanla piyasa düşer mi ? :silent:

Pahalı olmasının bir sebebi var insanlar aksesuar alıyor motorlarına km de düşükse haliyle boş makineden daha pahalı oluyor bide motor aksesuarlarının tr de nasıl bir raiş fiyatla satıldığını biliyosunuzdur abartılmadığı sürece bence insanlar verdikleri paranın karşılığını istiyorlar

Bazıları motorlarına bakmıyor aksesuarıda yok ama ilanı açarken bi gör pastalar cilalar parlatmalar şunlar bunlar lastiğin bile her tarafını yağlıyor sonra çok temiz full + full oluyo bide makinam dolu bazıları full dolu felan diyo :mrgreen:

2006 ölü motoru 3000 den koyuyor adamlar, akıl işi değil anlamak çok zor gerçekten

Iceriginin ne oldugu belli olmayan forum basliklarindan NEFRET EDIYORUM

sakin ol dostum, her gördüğün başlığa girmek zorunda değilsin

1. MT Forumları Genel Kuralları

1.2. Forum Kullanımı

1.2.28. Konu başlık ve içeriğinin anlaşılabilir bir dille, imla kurallarına ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazılması, yanlış anlaşılmalara mahal verilmesini engelleyeceği gibi, diğer üyeler tarafından da daha kolay anlaşılmasını sağlayacaktır.

1. MT Forumları Genel Kuralları

1.2. Forum Kullanımı

1.2.28. Konu başlık ve içeriğinin anlaşılabilir bir dille, imla kurallarına ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazılması, yanlış anlaşılmalara mahal verilmesini engelleyeceği gibi, diğer üyeler tarafından da daha kolay anlaşılmasını sağlayacaktır.

bilgi almak için açılmış bir konunun başlığı ne olmalıydı ? Gayet açık şekilde yazdım ve normal insanlar anlayıp cevap verdiler zaten. 1-2 kişi gereksiz yorumlar yaparken forum kurallarını bana hatırlatman ne garip. herkese cevap vermemek lazımmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar