"....Bilgi Yardımı..."

abi yolda bir defa mola ver derim ortalama 100 km falan zaten ister istemez yorulacaksın bir sigara molası iyi gelir yanına bişi almana gerek yok tem den bas git en sağlamı ama tem giriş ve çıkışında en sol şeridi kullanmanı tavsiye ederim trafik polisi açısından :)

Ben (honda today), Ferrari_Tayfur (Honda beat)+Metin, Musa (kanuni Deer) 3 makina ile 4 kişi Avcılardan Çorlu, oradanda Çerkezköy'e gittik.

Gidiş dönüş 225 km. Biz gezi amaçlı gittik. 10 da çıktık akşam 20 de döndük.

Bence teme girmene gerek yok. Çünkü o motorla E-5 ten gidersin, temde basacağın en fazla 80-90 o da düşük kalır sana.

1 Saat gittikten sonra 15 dk mola vermeni tavsiye ederim ki motorun sıvı soğutmalı olsa bile ver, havalar çok sıcak çünkü...

Hayırlı geziler.

oooo usta senin isin zor yaff...ehliyetsiz..bence gir otobana..taaa cerkezkoyden cik..girerken polis cevirmese yirttin demektir..:)

Gitmesen daha iyi olurdu ama madem riski almak istiyorsun kendi görüşümü yazayım.

2) Bence TEM. Hem polis kontrolü yok, hem araç trafiği daha az. Ancak aynada gördüğün araçlara dikkat et. 220 km/h ile geliyorlar. Anında yanında demektir. Yanılırsın !

3) Uzun yol deneyimin yoksa, muhakkak ara ver. Bir tane benzinlik veya park alanı bulursun. Su iç, kaslarını gevşet. Yola çıkmadan da kas gevşetici egzersizi lütfen ihmal etme !

4) Ortalamada 90 km/h tutturamazsın. Gişelerden itibaren yaklaşık 2 saat sürer. Aradaki mola hariç.

Yine de bir daha düşün ! Kal sağlıcakla !

gazman' Alıntı:
oooo usta senin isin zor yaff...ehliyetsiz..bence gir otobana..taaa cerkezkoyden cik..girerken polis cevirmese yirttin demektir..:)

akalteke, seni seven yazilarini okuyan biri olarak "ehliyetsiz ve tam korumasiz" cikma yolla derim!
yolun uzun, E-5 tehlikeli, sigortan yok, yanina yardim edecek bir arkadasin yook... bosver bu sevda dan.

DUDULALA' Alıntı:
Ben (honda today), Ferrari_Tayfur (Honda beat)+Metin, Musa (kanuni Deer) 3 makina ile 4 kişi Avcılardan Çorlu, oradanda Çerkezköy'e gittik.

Gidiş dönüş 225 km. Biz gezi amaçlı gittik. 10 da çıktık akşam 20 de döndük.

Bence teme girmene gerek yok. Çünkü o motorla E-5 ten gidersin, temde basacağın en fazla 80-90 o da düşük kalır sana.

1 Saat gittikten sonra 15 dk mola vermeni tavsiye ederim ki motorun sıvı soğutmalı olsa bile ver, havalar çok sıcak çünkü...

Hayırlı geziler.

Tamer Abi,

Hayirli yolculuklar diim sana, Niceman in TEM demesi Polis acisindan TEM de Soldan giderse Giris ve Cikislarda o Zaman Polis en azindan durduramaz, biz Semizkuma giderken Kumburgaz girisinde Cevirme vardi Aksam üstü.

Bencede TEM den gitse daha iyi olur....

bende e5 derim rahat oluyo polis çok takmaz motoru o yolda
ama ehliyetsiz tavsiye etmiyorum tabiki ufaktan bi kaza olsa suçlusu sensin biliyosun :(

senelerönce mz251 ile 2-3 defa 100-150 kilometre aralıksız yapmıştım eğer gideceğin mesafe 100km civarındaysa zorlanmadan gidersin fakat ehliyet olmaması durumu vahim kılıyor yakalanırsan okkalı ceza..:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar forumda yeni üyeyim. motorları sevmeme rağmen bir kaç korkunç motor kazası gördüğüm için 2 tekerden uzak duruyorum.kafamdaki araç şöyle.genelde bayanların alışveriş falan kullandığı 3 tekerlekli bisikletler var.bunlardan alıp 150 cc bir motor takmayı düşünüyorum. bu yapılabilir mi, 150 cc motor nasıl bulurum ve nerede yaptırabilirim?(trafiğe çıkış için en fazla 50 cc ye izin var ama zaten ben trafiğe çıkmicam köyde kullanıcam) ,sirkecide sorduğum 3 tekerlekli bisiklet satan bayiler hiç düşünmeden olmaz dediler ama bana olabilir gibi geliyor . anlayan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

raflar' Alıntı:
arkadaşlar forumda yeni üyeyim. motorları sevmeme rağmen bir kaç korkunç motor kazası gördüğüm için 2 tekerden uzak duruyorum.kafamdaki araç şöyle.genelde bayanların alışveriş falan kullandığı 3 tekerlekli bisikletler var.bunlardan alıp 150 cc bir motor takmayı düşünüyorum. bu yapılabilir mi, 150 cc motor nasıl bulurum ve nerede yaptırabilirim?(trafiğe çıkış için en fazla 50 cc ye izin var ama zaten ben trafiğe çıkmicam köyde kullanıcam) ,sirkecide sorduğum 3 tekerlekli bisiklet satan bayiler hiç düşünmeden olmaz dediler ama bana olabilir gibi geliyor . anlayan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

HÖÖÖNG...?????

Akalteke,
insallah sorun yoktur...
Nasıldı ilk uzun yol ?
Yordumu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar