gazman' Alıntı:oooo usta senin isin zor yaff...ehliyetsiz..bence gir otobana..taaa cerkezkoyden cik..girerken polis cevirmese yirttin demektir..![]()
DUDULALA' Alıntı:Ben (honda today), Ferrari_Tayfur (Honda beat)+Metin, Musa (kanuni Deer) 3 makina ile 4 kişi Avcılardan Çorlu, oradanda Çerkezköy'e gittik.
Gidiş dönüş 225 km. Biz gezi amaçlı gittik. 10 da çıktık akşam 20 de döndük.
Bence teme girmene gerek yok. Çünkü o motorla E-5 ten gidersin, temde basacağın en fazla 80-90 o da düşük kalır sana.
1 Saat gittikten sonra 15 dk mola vermeni tavsiye ederim ki motorun sıvı soğutmalı olsa bile ver, havalar çok sıcak çünkü...
Hayırlı geziler.
raflar' Alıntı:arkadaşlar forumda yeni üyeyim. motorları sevmeme rağmen bir kaç korkunç motor kazası gördüğüm için 2 tekerden uzak duruyorum.kafamdaki araç şöyle.genelde bayanların alışveriş falan kullandığı 3 tekerlekli bisikletler var.bunlardan alıp 150 cc bir motor takmayı düşünüyorum. bu yapılabilir mi, 150 cc motor nasıl bulurum ve nerede yaptırabilirim?(trafiğe çıkış için en fazla 50 cc ye izin var ama zaten ben trafiğe çıkmicam köyde kullanıcam) ,sirkecide sorduğum 3 tekerlekli bisiklet satan bayiler hiç düşünmeden olmaz dediler ama bana olabilir gibi geliyor . anlayan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.