BİLEN VAR MI eni i-Ride moto 10W-40

eni i-Ride moto 10W-40
Motosiklet yağı nasıldır.Karşıyaka Şemiklerde 1 litresi 20 tl den buldum.

Bilen duyan kullanan var mı??

Konuyu okumuştum daha fazla bilgi bulamadığımdan dolayı bi konuda ben açtım 😊 :) yağ değişimi için bu yağdan(10 40) alayım İnşallah bende memnun kalırım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Konuyu okumuştum daha fazla bilgi bulamadığımdan dolayı bi konuda ben açtım :) yağ değişimi için bu yağdan(10 40) alayım İnşallah bende memnun kalırım :)

Fazla kullanan yok bu markayı o yüzden fazla yazan olmuyor . Sizde 10w 40 alıp deneyin yazarsınız buraya görüşlerinizi . :)

Bildigim kadariyla yani bana soylenen şey moto-gp'ye sponsor bir markaymis yagi degistirmeden once motor bosa gecmezsen simdi mukemmel oldu, bi zararini gormedim acikcasi sanirim litresi 30 tl idi. Bunun yerine bilinen modul,castrol,ipone de tercih edebilirsin

Özellikler, onay, uyumluluk: JASO MA | API SL | ACEA A3 | JASO MA2

Yazıyor.Bu kısaltmaların ne anlama geldiği bu linkte açıklanmış sanırım.Araştırmama göre baya kaliteli bir yağ.Litresini 20 tl ye aldım yağı değiştirdim bakalım nasıl bir değişiklik olacak :) 😊

http://teknikmoto.com/index.php?topic=45.0

Eni ünlü endüstriyel yağ markası Agip'i üreten şirket ve o sektördeki ürünleri son derece kalitelidir. Motosiklet yağı da mutlaka kaliteli olduğunu düşünerek ben de aldım geçen gün. Yağ tıpasını açmayı başarabilirsem değiştiricem :)

Eni ünlü endüstriyel yağ markası Agip'i üreten şirket ve o sektördeki ürünleri son derece kalitelidir. Motosiklet yağı da mutlaka kaliteli olduğunu düşünerek ben de aldım geçen gün. Yağ tıpasını açmayı başarabilirsem değiştiricem :)

17 ingilizle aciyorlardi sanirim, yada hic ugrasma hocam ver motorcuya 5 tlye yapsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar