Bilecik/Bozüyükten Merhabalar

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim sedat bilcik bozüyükten sevgiler saygılar..

Hoşgeldin hemşerim..
bende Bozüyüklüyüm..

ama İstanbulda yaşıyorum...biraz daha detaylı bilgi vermelisin hakkında...

Hoşgeldin. Bi aralar ne giderdim gecenin 2 sinde eskişehirden bozüyüke kokoreç yemeye.

Bilecik bozuyukteyim burda oturuyorum Türk Demirdokum Fab. Aş de bilgi işlemci olarak çalışmaktayım motor sevdalısı bir insanım yaş 25 eskiden beri Motorum olsun istiyorum nisan Mayıs gibi alicam 125 lik motorlar ile giriş yapmak istiyorum ama sarmadi onlar en az 250 cc lik bir motor var aklımda honda cbr 250 Kawasaki ninja 300 kanuni s&t hiysgung gt 250 r bu tarz motor alicam ama tek korkum vitesli motor hiç kullanmadım birazda büyük geldi onlar bana bu işin içinden bir şekilde çıkmam lazım :)

Hoşgeldin. Bi aralar ne giderdim gecenin 2 sinde eskişehirden bozüyüke kokoreç yemeye.
deme şimdi bunu yahu..kalkıp 250 km yolmu yapalım şimdi???:pr::queen:
Bilecik bozuyukteyim burda oturuyorum Türk Demirdokum Fab. Aş de bilgi işlemci olarak çalışmaktayım motor sevdalısı bir insanım yaş 25 eskiden beri Motorum olsun istiyorum nisan Mayıs gibi alicam 125 lik motorlar ile giriş yapmak istiyorum ama sarmadi onlar en az 250 cc lik bir motor var aklımda honda cbr 250 Kawasaki ninja 300 kanuni s&t hiysgung gt 250 r bu tarz motor alicam ama tek korkum vitesli motor hiç kullanmadım birazda büyük geldi onlar bana bu işin içinden bir şekilde çıkmam lazım :)

Allah gönlüne göre versin..hakkında hangisi hayırlısıysa öyle olsun kardeşim...:rendeer:

sedat kardeşim ben honda cbr250r kullanıyorum uzun yol yapmadım ama şehir içinde çok iyi ve çok memnunum ayrıca vitese alışıyorsun birkaç günde ben 50 yaşındayım alıştığıma göre sende alışırsın. Ama genede hangisi hoşuna gidiyorsa onu almanı tavsiye ederim. Ama ben cbr250 den memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar