Bildiğiniz satılık Anadol var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Heyy anadolcu bir arkadaş daha.Dostum anadol arıyorsan sahibinden com adresine bayağı bir araştırma yap.Ama sana şöyle söyleyeyim anadolun 1300 motor olanından al hem yolda mahçup etmez.Hem de parça olarak daha kolay bulunur.Coupe olanları incele.Apachelerin elinden olmasın.Anadolu şaseden toplayabilirsin. . .Harka olur.Çok araştırmıştım zamannda bu konuyu.Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.Güzel bir kupa bakımı yaptırıp yıllarca kullanabilirsin.Çüzümez,küflenmez. . .Ama boyayı tazelemen gerekecek çünkü sıcak soğuk olduğunda çatlaklar olacak.1 tane 5000 liraya vardı ama gerçekten temizdi istersen link atayım

Eğer ruhsat plaka istemiyorsan sana bizdeki anadolu satabiliriz ucuz bi fiyata ve heryeri orjinaldir:)

Olay budur..Ama geçen sene Ankara'da 2500'e bu temizliğe yakın bir tane vardı,piyasası şu an uçuk.
http://www.sahibinden.com/1970_model_emsalsiz_anadol-70WQQaXQQ19256692WQQpXQQdisplayitem
Karşılaştırmak için,
http://www.sahibinden.com/prenses_-27WQQaXQQ14747413WQQpXQQdisplayitem
Klasik olmasını beklememelisin,çok sayıda üretilmiş bir araç hiçbir zaman değer kazanmaz,kaybeder. Ben de bir 1973 Vw 1303 kullanıcısıyım.
A1 yuvarlak farlılar tutulur.

her ikiside bayağı bir temiz görüküyor:cat:

Arkadaşlar anadol arkadan çekişli değilmi ?

Yoksa benim bilmediğim önden çekişlidemi üretildi ??

Anadol ustalarıyla temasa gec kesin hurdaya cıkmak üzere olan bi stc bulurlar cünkü bu araclardan 150 nin üstünde bir sayıda üretildi. Bulabilirsin bence

Bir tane buldum STC 16 ona bakayım tekrar döneceğim size. :queen:

Yapma ya, nereden buldun STC-16 yi. Heyecanlandım bak şimdi. 175tane üretilen arabadan halen yürür halde kalmışı varsa acaip sevineceğim

Eşekler kemirmese çoktu ama :) eşekler yüzünden nesli tükendi :)

Ah o kıymet bilmez eşşekler...:cat:1983 senesinde otosandan emekli olmuş bir yöneticiden aldığımız toplam 6 adet özel imalat araçlardan biri olan Anadol station wagon sl 1600,1976 model bir arabamız vardı.Hala unutamıyorum.Hani tadı damakta kalan araçlar vardır ya sohbetlerde hep bahsedilen işte o araba öyle birşeydi.

ilk görünce yuh artık demiştim kim napsın adadolu fln die düşünmüştüm araştırınca hakikaten fena arabaymış :)

Ya hacı napıcan anadolu gel ben sana 205 gti 1,9 satim illede efsehane istiyorsan :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/hersey_or...di_acilll-54WQQaXQQ16672745WQQpXQQdisplayitem

Neyi efsane bunun? Sürati mi? Gücü mü? Tipi mi? :p

Motorcu olarak sürat konusunda arabalardan pek birşey beklemiyorum. :queen: Koskoca hantal alet ne kadar kasabileceksin? Ben istiyorum ki arada bir hava yağdığında bineyim ama Anadol olsun. Sizi bilmem de bende Anadol'un yeri ayrı. Bir kere bindim daha önce dağınık birşeye. 1.2 ydi sanırım motoru ya da öyle birşey. 7 kişi binmiştik. :queen:

Bir stc bulursam gerçekten çok mutlu olacağım. Ama öğrendiğim kadarıyla çok yakıp hiç gitmiyormuş bu alet. :)

Bir de parçası çok sıkıntıymış. Uyduracağız artık birşeyler. :queen:

Hele bir bulalım yürüyen bir tane de. :wiinkk:

Neyi efsane bunun? Sürati mi? Gücü mü? Tipi mi? :p

Motorcu olarak sürat konusunda arabalardan pek birşey beklemiyorum. :queen: Koskoca hantal alet ne kadar kasabileceksin? Ben istiyorum ki arada bir hava yağdığında bineyim ama Anadol olsun. Sizi bilmem de bende Anadol'un yeri ayrı. Bir kere bindim daha önce dağınık birşeye. 1.2 ydi sanırım motoru ya da öyle birşey. 7 kişi binmiştik. :queen:

Bir stc bulursam gerçekten çok mutlu olacağım. Ama öğrendiğim kadarıyla çok yakıp hiç gitmiyormuş bu alet. :)

Bir de parçası çok sıkıntıymış. Uyduracağız artık birşeyler. :queen:

Hele bir bulalım yürüyen bir tane de. :wiinkk:

Yürüyen bir stc şu anki pazar durumunda orta yollu bir arabanın 0 km değerine eşit.Bence öyle yapacağına bir anadol alıp kendi emeğinle topla.Eğer güçlü olsun dersen de birtane 2000 taunus motor+şanzuman alıp yerleştir üzerine.Anadol toplamak zevklidir.Çürümez paslanmaz. . .Şaseyi 0 dan yapıp üstüne kupayı oturttun mu al sana yürüyen tamam.Sonra güzel bir motor.Üzerine ufak tefek aksesuar.Orjinal olsun dersen 1300 motor al.:wiinkk:Stc parasına stcden daha güçlü daha yeni,daha güzel araba hazırlanabilir.Bu arada 2000 motoru anadola koyunca güzel bir fren yapılması gerek.Çünkü 200 ile giden bir anadolu durdurmak pek kolay olmasa gerek.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar