Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli büyüklerim, küçüklerim ve çok sayın romalılar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Yağmurlu bir pazar gününden sizlere yazıyorum. Adım Alper mart itibariyle 23 yaşına girmiş bulunuyorum ve İstanbul Üniversitesi İç Mimarlık bölümünden çok uzun olmayan bir süre önce mezun oldum. Mezun olduktan sonra bir süre iş arama sonrası bulduğum işlerde insanların yani iş verenlerin içinde yaşayacak kişilerden ziyade sadece kendi çıkarlarını gözetmesine dayanamayıp motosikletli kurye olma kararı aldım. Çok şükür bir sorun yaşamadan da neredeyse iki senedir esnaf kurye olarak çalışmaktayım. Bu pazar evde durmak biraz nefes almak istedim. Lise yıllarından bu yana temel arzum kendime güzel bir motosiklet satın alabilmektir. Bu yüzden çoğu zaman kendime zaman ayırmak yerine çalıştım. Virüs demedim, soğuk demedim, müşteri zor benzin pahalı demedim, full olarak hep çalıştım. Sorun şu ki ben çalışıp para biriktirdikçe satın almak istediğim motosiklet benim birikimimden çok daha hızlı yükseliyor. Triumph trident 660 çok güzel değil mi? Aprilia rs 660 çok güzel değil mi? Ben her ay kenara 5.000 TL koyuyorum ve inanın bunu bile yemeye içmeye koyabiliyorum. 100.000 TL biriktiririm iki senede ve kendime Triumph trident 660 alırım, yanına güzel bir mont eldiven kask alırım dedim. Ben 100.000 TL olunca motosiklet 160.000 TL oldu. 60.000 TL daha dayan dedim madem öyle Aprilia rs 660 alırsın. O da oldu 250.000 TL. Yani akıntıya karşı kürek çekiyor olmak, havalar ısındıkça insanları görmek, üzülüyorum. Yılları mı sadece bir motosiklete harcamak her ne kadar çok güzel bir şey olsa da yine de üzülüyorum. Düzgün bir mont bir kask'ın bedeli bile neredeyse 40.000 TL oldu ülkemizde. Ben 250.000 TL' e ulaşınca motosiklet 400.000 TL olacak gibi geliyor artık. Kimisi diyor merak etme bu devran böyle dönmez, kimisi diyor hayallerle yaşayanları gerçekler ... Neyse, bir yazmak istedim evdeyim diye, başınızı ağrıttıysam özür dilerim. Herkese sevgiler saygılar, güzel pazarlar.