bıktım, hersey rutin

Ben altı yaşımdan beri metal dinliyorum! Ben doğarken hastanede Fear of the Dark çalıyormuş!...

:mrgreen: :mrgreen: :queen: :cherry:

Khutuck' Alıntı:
Ben altı yaşımdan beri metal dinliyorum! Ben doğarken hastanede Fear of the Dark çalıyormuş!...

:mrgreen: :mrgreen: :queen: :cherry:

vay be abımız dogarken muzık dınlemıs bende beraber dogdugumuz 100 cocugun aglayısını dınlıyodum

bu kadar seyle ugrasıyosun hayatım rutin diyorsan senin hayatında eksik olan sey karsı cinsten bir arkadas olmalı baska mantıklı bir acıklaması yok bence

richy' Alıntı:
bu kadar seyle ugrasıyosun hayatım rutin diyorsan senin hayatında eksik olan sey karsı cinsten bir arkadas olmalı baska mantıklı bir acıklaması yok bence

hah!
ben de nedir acaba diyordum :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Olur böyle şeyler cezerye.

Bazen, insan hayatında verimsiz dönemler geçirir.

motocycleboyreigns' Alıntı:
Yalnız o Megadeth çocukken dinlerdik ayaklarını bırakalım bir tarafa isterseniz:bounce:

valla da ole:) artik dinlemiorm pek. zamaninda, slayer da vardi, overkill de vardi, megadeth, manowar, motorhead, ozzy osbourne, king crimson..

ozzy nin hele, she' s gone ını hala dinliyorum. cok bunalim parca ama.. bazen insan istio. gazetenin birinde bi yorum okumustum onun bu parcayi soyleyisi icin, "anneanne sesiyle" soyluyor demisti yazar yazisinda. valla da ole. acılı kardesler, abowww:D

king crimson in bi parcasi var, dinasour adi. bi kere dinleme sansim oldu, sorra hijbiyerde bulamadim. onun da sozleri co tatliydi...nasidii... "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ' m the dinasour.... som-bo-dy is diggin' my boooones" muzigi falam cok guzel, tavsiye ederim. bulursaniz bana da yollayin:D

Super Moderator
cezerye' Alıntı:
king crimson in bi parcasi var, dinasour adi. bi kere dinleme sansim oldu, sorra hijbiyerde bulamadim. onun da sozleri co tatliydi...nasidii... "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ' m the dinasour.... som-bo-dy is diggin' my boooones" muzigi falam cok guzel, tavsiye ederim. bulursaniz bana da yollayin:D
Bende var, özelden gönderebileceğim bir mail adresi falan verirsen uygun bir zamanda gönderirim.
Aayrıca teşekkürler, uzun zamandır dinlememiştim, özlememişim:p ama dinlemek iyi geldi.:queen:

tohtor, iskender yiince derdim tasam kalmiicaksa, soyliim. yiim ne kadarla halloluosa:)

yaninada salgam mi? ( arkadas salgam suyu yazmis. yok, o salgam suyu degildir. havuc suyudur. adi da şalgam dir:D )

İSKENDER YOĞURTLU HEM...YİYEYAZDIM :queen: :queen: :queen:

arada böyle topikler de lazım yaw :mrgreen:

dünya delikanlı olsa yuvarlak olmazdı yaw boşveeeeerr çekkkk 1 bucuk iskender :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Annem derki; sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar