psikolojik bunalıma girmişsin abi sen.. bence ilk hedef psikolog.. :queen:
Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Cricova Gold falan da verelim ama bunun kurtuluşu eylüldee..cezerye' Alıntı:bu iskender geyigi de ne yav? uzak kaldik. Khutuck' ünbasinin altindan cikti wallao aciklasin
![]()
ben yimem iskender. bana karisik, buyuk salata bi de kadeh sarap. kirmizi-angora
cezerye' Alıntı:him evet.. psikolog fena olmazdi. her eve lazim ya. kolay bi memleket mi turkie?!
kızcaaaz şarap diye sen rakı ezme diiiyen yolarınız farklı olmaz bu onu rahatlatmaz :mrgreen:Khutuck' Alıntı:Ortaya acılı ezme, şalgam suyu...
Bir de büyük rakı açacaksın...
Dadından yinmez...
cezerye' Alıntı:neydi.... ben lisede dinliodum megadeth. du bi, ben family tree yi severdim. bi deee...... ladies and gentlemen of the jury. have u reached a verdict? yess... we have you honour. and we found.... innnnnndefendenntt
guilty
dananananannana
ozlemisim.
manowar daa cok severdim ama. simdilerde tango dinniom..
zuhal olcay- tango.... sozler de soyle"beklerimmm bir tannngooooo borcun varrr bana" dınn.. dın!
![]()
:queen: :queen:Shrieker' Alıntı:Eee sen de ama ha ..Spor dedik cılkını çıkarmışsın, Megadeth dedik onu da lisede bitirmişsin captive honor'un sözlerini yazıyo bak sen3-5 şey daha desem onları da yapmışsındır zati, eh o kadar çabuk yaşarsan tabii ki yapacak bişi kalmaz ve sıkılırsın :mrgreen: (bungeeJumping ? :queen: )
Rock ’n roll angels bring thyn hard rock hallelujah ! :queen: :queen: :queen: :queen:
Bence muhteşem olmuş, eurovision'ın tiksinç döngüsüne daha güzel giydiremezlerdi.İnsanların bunu görüp 1. seçmeleri de ayrı bi güzel tabii ki ! :mrgreen:
Klip için de sağol ! Söylemeden edemicem, klipteki kız çok hoş![]()
+100000000000:cat:motocycleboyreigns' Alıntı:Yalnız o Megadeth çocukken dinlerdik ayaklarını bırakalım bir tarafa isterseniz:bounce: