Burdayım abi.
İnsanlar scooter 'da sehpaları yerlere sürtüyorlar.
Hafif bir sisikle atlattim sadece. Kadina da carpabilirdim. Belki mesafe coktu ama ben heyecan yapip biraz fazla abandim frene. Zaten kadini gordukten sonrasini hatirlamiyorum. Hic sagina soluna bakmiyodu. Kadin icin kendimi yere attim bi iyimisin diye sormadan ay ay ay te allahim diyip gitti ona kirildim biraz...
bir motorda 100-120 km ile düşersin anlarım, kaza dersin geçersin.
ama bir motorda 20 km 40 km ile düşüyorsan ben o motora motor demem. direksiyonu çevirmeye korkar oldum. düz yolda sıkıntı yok, 400 liraya lastiği değiştirdim ama gene fayda etmedi değil 90 derece 20 dereceyi döndüremiyorsun.
ya ben alıştım ağır direksiyona, yada schoter beş para etmez
Hocam bas bas bağırıyoruz cross alın diye ama agresif motor meraklısı arkadaşlarımız beğenmiyor bizim cılız prenseslerimizi..
Hem crossta düşmek olağan birşey sayılır kimse yadırgamaz, şasi de yok hasar az oh mis.
Gelin ormana bağa bahçeye trafiksiz insansız hayat daha güzel.
1.70 boyla hangi crossu sürelim, ayaklarımız yetişmiyor.r: İnsanı dellendiriyorsunuz akşam akşam :queen: :queen: :queen:
cross cok isterim. Ama salak kafam iste ogrenirim diye sukuter aldim. Simdide motoru 2. Elden cikarsam cizikleri var cok 2000 tl anca eder ki daha 1300kmde 3700 e almistimqýp;4054103' Alıntı:cross cangýl da sürülür
orda
herþey boyuna deðiþir
boy
boy mu de din