vay arkadas, satin alasim geldi
cok guzel icerik
testi çok beğendim ama bence bu yapılanlar motorun sağlam olduğunu göstermez. bu yapılanlara ne kadar süre dayanabileceği sağlam olduğunu gösterirmesela bu testi her gün tekrarladıkları zaman 1 ayda kırılıyorsa işte o zaman sağlam olup olmadığı konusunda bir fikre sahip olabiliriz. tek seferlik zorlamayla 40 yaşında ki mobilet bile bu testlerden geçer diye düşünüyorum
72 saat boyunca yapılmış bi stres testi. Shaun'un söylediğine göre 4 5 senelik kullanımı simule eder diyor. Bu 72 saat boyunca kontak kapanmıyor, motosiklet kullanılıyor farklı kişiler tarafından. 1 saati sadece redline'da kullanlılıyor. çalışırken yağ değiştiriliyor bu sürede 5 dk yağsız çalışıyor. sonra ısıtıcı yardımıyla 230 derecelere kadar ısıtılıyor motor. offroad testi de extra. bence 72 saat, kalite kontrol için yeterli süre.
72 saat boyunca yapılmış bi stres testi. Shaun'un söylediğine göre 4 5 senelik kullanımı simule eder diyor. Bu 72 saat boyunca kontak kapanmıyor, motosiklet kullanılıyor farklı kişiler tarafından. 1 saati sadece redline'da kullanlılıyor. çalışırken yağ değiştiriliyor bu sürede 5 dk yağsız çalışıyor. sonra ısıtıcı yardımıyla 230 derecelere kadar ısıtılıyor motor. offroad testi de extra. bence 72 saat, kalite kontrol için yeterli süre.
Bu iddianın yüzde doksanına olabilir diyorum. Sıra çalıştırılırken yağ değişimine gelince, ağzımı yüzümü bırakıp72 saat boyunca yapılmış bi stres testi. Shaun'un söylediğine göre 4 5 senelik kullanımı simule eder diyor. Bu 72 saat boyunca kontak kapanmıyor, motosiklet kullanılıyor farklı kişiler tarafından. 1 saati sadece redline'da kullanlılıyor. çalışırken yağ değiştiriliyor bu sürede 5 dk yağsız çalışıyor. sonra ısıtıcı yardımıyla 230 derecelere kadar ısıtılıyor motor. offroad testi de extra. bence 72 saat, kalite kontrol için yeterli süre.
yağı değişimi konusu hiç de aklıma yatmadı.
ve sizde inanıyorsunuz...
çogu firma 50 veya 100k boyunca onroad testi yapar otomobillerde.
bir süredir takip ettiğim kanal. uzun uzun video çekmişler, yalan söylediklerini düşünmemi gerektiren bişey yok. bu adamlar motosiklet alıp satıyolar ve 2. elde 2500 3000 dolara ellerinde japon motosiklet varken amazon dan aldıkları sıfır çin mali motosikleti gereksiz yere pohpohlamayacaklarını biliyorum. adamlar zevk için yapmış neyse söylemişler bu motora zaten market yok pek amerikalarda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
tabi öyle fakat bu resmi bir test değil. motosikleti bırakılmaması gerekilen durumlara sokuyolar gösteri amaçlı.