bikerboy eray dan slm

maltepe sahil de oturuuyorum adım eray yas 22 cadde sahil de gezerım genelde fln
yamaha r1 (2002)
:)

full gaz

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
erayhayta aramıza hoğgeldin :thumleft:
Bende boyla hic tanısma onun motoru gitmiyor 600cc R1 yetisemez :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin Eray,

R1 güzel alet kısa da olsa onu yaşama zevkine erişmiştim.

hoşgeldin
ne yani yetişemeyecekleri ile tanışmayacak mı :farao: :cherry:

boy

@skullhunter
Bende boyla hic tanısma onun motoru gitmiyor 600cc R1 yetisemez
Skullcığım makina farkı önemli tabi ama başka şeyler de önemli... Yaş 28, motor kullanma süresi 15 yıl... Altında R1 olması önemli değil, o makinayı nasıl kullandığın önemli :cherry: Zaten farkındaysanız gezilerde size ayak uyduruyorum, önemli olan toplu şekilde gezmek. Yoksa sizi aynada ufaladıktan sonra toplu gezmenin ne anlamı var? Hızımızı biraz daha arttırabilirsek daha güzel olacak, hararet yapıyorum çünkü :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Skullcığım makina farkı önemli tabi ama başka şeyler de önemli... Yaş 28, motor kullanma süresi 15 yıl... Altında R1 olması önemli değil, o makinayı nasıl kullandığın önemli Zaten farkındaysanız gezilerde size ayak uyduruyorum, önemli olan toplu şekilde gezmek. Yoksa sizi aynada ufaladıktan sonra toplu gezmenin ne anlamı var? Hızımızı biraz daha arttırabilirsek daha güzel olacak, hararet yapıyorum çünkü
:cherry:
Şaka yapıyorum hemen kızma abi yaa :cherry:
Bencede öenmli olan toplu gezmek motorla yanlız gezmek çekilmez.
erayhayta buluşmalarımıza bekleriz :thumleft:

sen daha cok hararet yaparsın boy havalr sıcak... senin motorda gözüm var biliyorsun beyeniyorum o motoru kelepir bir fiyata bir bayırda yakalasam seni alacam makinayı.. :cherry:

boy

letocum valla ben motorumu çok seviyorum, ona kız gibi bakıyorum. Ancak seneye 1000RR almayı düşünüyorum. Satacağım zaman zaten hemen haberin olur. Ama elini çabuk tutman gerekir, biliyorsun benim motor bayağı bir beğenilip tutuluyor (cıtır öyle diyooo :cherry: )

boy bi bakarız abi ama öle hemencecik olmaz her halde ama satmayı düşündüğün zaman haber ver satacağın zaman değil bende ona göre bi ayarlama çekerim artık... ama öle uçuk fiyat isteme kelepir verirsen anca :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar