Ben şahsen olsam salladığı bıçağı içime alırdım vurdururdum..Üstten vursun diye zorlardım .Sonrada gelsin 600 cc oh mis .En kötü 15 binin vardı kaçırmışın bence.
böbreğini satabilirsin
Ben şahsen olsam salladığı bıçağı içime alırdım vurdururdum..Üstten vursun diye zorlardım .Sonrada gelsin 600 cc oh mis .En kötü 15 binin vardı kaçırmışın bence.
böbreğini satabilirsin
Bazı durumlarda artık kanunlar yetersiz kalır bi adamın bıçak çekip kaska saplaması artık kanunuda poliside kenarda bırakır.Ortada cana kasıt var ve çevredekiler olmasa polisin felan sizi kurtarma imkanı yok can boğaza gelmiş artık.Böyle durumlarda kendinizi koruyun.Korumalı eldivense çok güzel elmacık kemiği kırar.
Geçmiş olsun arkadaşım. İkiçeşmelik, Çankaya, Tepecik, tepecikteki hastanenin üst tarafları örnekköy gibi İzmir'in bazı semtlerinde motor kullanırken değil yayayken bile çok dikatli olman gerektiğini sen de bilirsin senin de dalgınlığına gelmiş diye düşünüyorum. Allah beterinden saklasın..
hep söylediğim bi söz vardır bireysel silahlanmaya EVET böyle barzolar hart deyip seni bicakladiktan sonra beni bicakladiktan sonra ne adalet nede polis ise yaramaz
hep söylediğim bi söz vardır bireysel silahlanmaya EVET böyle barzolar hart deyip seni bicakladiktan sonra beni bicakladiktan sonra ne adalet nede polis ise yaramaz