Bianchi Hunter 125 yedek parca

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bir arkadaşımız bu motorla Bianchi Hunter 125 kaza yapmış far ve göstergeler falan yani önü dağıtmış yedek parca lazım bulunduğumuz yer konya akşehir buralarda bulamıyoruz yardımcı olursanız seviniriz

benzer modellerin parçaları uyum sağlayabiliyor. :) mesela mondial 151rs'nin bazı parçaları bianchi falcon'a uyabiliyor. :) çatal, göğüs grenajı vs.de standart zaten :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
That blow by itself probably won't win the match, but it's doubtful that Andrew's balls will fully recover from a shot like that during this fight, which gives Tracy's boobs kim kardashian sex tape another advantage." Harry says."And there's the bell signaling the end of round two. Andrew's balls didn't really do cartoon sex much in round two the round was obviously dominated by Tracy's boobs." Bob says.
Terbiyesiz.. :p

ustalar bende kanuni windy 125var kaza yaptım kanuninin parçaları pahalı bana windy nin gösterge saati lazım mümkünse hunter 125 inki uyarmı bi bakarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

İstediğiniz yedek parçaların resimlerini yollarsanız ve 20 gün kadar beklemeyi göze alırsanız sizin için yurtdışından getirtebilirim.

Sevgili Lantas istediğiniz parçalar üretildiği ülkeden pekala Türkiye satış fiyatlarının altında bulunabilir lakin sizin istediğiniz grenajlar boyut olarak çok büyük ve bu durum nakliye masraflarını arttıracağı için pek ekonomik bir tercih olmaz. Ben yurtdışından getirtebilirim derken "sarizeybek35" rumuzlu arkadaşın dediği tarzda (gösterge gibi) boyut ve ağırlık olarak az, Türkiye için fiyatı görece pahalı olan malzemeleri kastetmiştim. Ama yinede fiyat sormamı isterseniz lütfen motorunuzun üretici ismi, modeli gibi detaylı bilgi verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar