Bi yardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bende 100 cc cup var kee-100 1 ay falan oluyor alalı ben teker yapmak istiyorum kaskı takıp tabikide şunu tam takım anlatırmısınız pratiklerini bi güzelce ona göre deneme yaparım bende bilen varsa hemen söylesin gidicem denicem biliyorum o kadar kolay iş değil ama hangi viteste kaldırayım nasıl kaldırayım onu bi söyleyin güzelce böyle anlatın :) :rendeer:

Beyler bende 100 cc cup var kee-100 1 ay falan oluyor alalı ben teker yapmak istiyorum kaskı takıp tabikide şunu tam takım anlatırmısınız pratiklerini bi güzelce ona göre deneme yaparım bende bilen varsa hemen söylesin gidicem denicem :) :rendeer:

merhaba,kaskını ve korumalarının fotoğraflarını paylaşırsan motorunla beraber neden yardımcı olmayalım. :)

merhaba,kaskını ve korumalarının fotoğraflarını paylaşırsan motorunla beraber neden yardımcı olmayalım. :)

Diğer fotoğraflarda var siz bana bi anlatın çok rahatlıcam bi gün okuldan eve doğru gidiyodum otobusle :) bi çocuk başladı kaldırmaya tekere beeh dedim şuna bak heves sardım bende kolay iş değil ama denemek istiyorum

sen once korumaların fotograflarını paylas bır hele de mıllete apacı olmadıgını kanıtla

tekerci apaçilere değilde, lise öğrencisi olup kask takmayınca motoru durduran devre tasarlayan yaşıtlarına özensen keşke..

motoruna yazık, sana yazık.. ahh ahh

Koruma olarak tek kask var dostum daha alamadık onları zaten çook kaldırmıcam ilerlemicem sadece kaldırayım birz yeter bana

Motorculuk hayatına daha yeni başlamışsın dostum

Hele bi zirve yap o zaman düşünürsün bırakmayı

Lakin şimdiden bu hızla gidersen DÜŞÜŞÜN MUHTEŞEM OLACAK :bounce:

Motorculuk hayatına daha yeni başlamışsın dostum

Hele bi zirve yap o zaman düşünürsün bırakmayı

Lakin şimdiden bu hızla gidersen DÜŞÜŞÜN MUHTEŞEM OLACAK :bounce:

Ben anlamadan ön kaldırdım :D zaten dostum gidiyordum 1. vitesten 2. vitese attım ani gaz verdim motor şaha kalktı :D

1. vitesle kalkıyorsun biraz yurudukten sonra hızlı bir şekilde 4. vitese takıyorsun ve gazı kökluyorsun bukadar basit. Korumalarını unutma.

usta yaşım 17 benimde bir sürü arkadaşım var ön kaldıran falan ama burdaki işi bilen abilerimin dediği gibi gerek yok böyle şeylere genelde benim yaşımdakiler o tarz şeylere merak sarar niyeyse benim öle bi derdim yok. benim için de en iyisi bu diye düşünüyorum motor olarakta mondial 125 drift düşünüyorum ama önce koruma sonra motor ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

ha bu arada sende cup kullanan biri olarak nasıl buldun motoru benim arkadaşlar cup lardan şikayetçi :D hatta satıp mondial 125 mg classic aldılar

Valla biz o yaşlardayken pek meraklı değildik apaçiliğe :D Yeni nesi de bi acayip yahu :D

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum kurallarını okuyup, konu başlıklarında sağlanması gereken koşulları öğrenebilirsiniz. Diğer gereksiz işleri sonra uygun başlıkla sorabilirsiniz...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar