Bi-Xenon mercek far

Kullandığım Mondial 150 MR VULTURE motoruma Bi-Xenon mercek far uygulamak istiyorum.Nerden temin edebilirim ve nasıl uygularım ? Yardımcı olursanız sevinirim.
PEby77.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar:bestmt:

Son düzenleme:
bak bu işini görebilir,,,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-ybr-xenon-far-mercekli-97231032/detay

Hiç açıklama yok ki o linkte, kaç wattlık ampul var, ampulun rengi ne(seçenek sunuyorlar mı), boyutları ne(2.5"x 3.0" mi yoksa 3.0" x 4" mi? vs), yanında ballast(doğrultucu) veriyor mu(ki sanmıyorum), uzun/kısa far için röle mekanizması var mı(ki yamah ybr dediğine göre vardır mutlaka)?!! vs vs. Fiyatın da maşallahı var.

Ben e-bayden Pulsar 200ns için Bi -xenon far kiti linkindeki ürünü sipariş ettim, gelmesini bekliyorum. Her şey içinde(ballast/doğrultucu dahil) hem devil eye/iç mercek rengi, hem angel eye/çevre yuvarlak far rengi(far rengini/renklerini seçebiliyorsunuz), hem 55 watt hem de 3" büyüklükte. Alıcaksanız ebay gibi sitelerden almanız fiyat bakımından çok daha mantıklı. İyice araştırmadan almayın.

Son düzenleme:
3 inç zenonu bu far tasları içine sığdırmak epey zor oluyor, bir de geriden zenon ampul yuvası kontak anahtarına dayanıyor..Ben yaptım ama farı 2 cm kadar öne almak zorunda kaldım. 2.5 inçler olur ancak far camını düz camla değiştirmek de gerekiyor. Far camını sağlam olarak çıkarmak başlıbaşına problem!..
Uğraşmak istemeyenler için yukardaki linkte olan ideal.
REQOlY.jpg

Z2YOP3.jpg

5pYZQz.jpg

O_B_36420836-21062013010127.jpg
Benim far bu arka genişliği biraz daha fazla. Senin mercek süper olmuş. Maşallah aynısını benimkine nasıl uyguları ,montajı falan nasıl olur ?

Far camının hemen arkasından derinliği bir ölçün cetvelle..
Ben de ölçüp 5 mm den bişi olmaz ayarlarız dedim ama lak diye geldi kontak anahtarının kablo çıkışına dayandı. Bu şekilde sürterek 3 günde arıza verir, hem de yükseklik ayarı yapılamıyor.
Sonra mercekli zenunu alacağınız siteden veya dükkandan derinlik ölçüsünü öğrenin.. Ona göre satın almaya karar verebilirsiniz.
Epey oyuncaklı iş olduğunu peşinen söyleyelim..

Abi ne güzel aydınlatmış, ben gtr a taktım bildiğiniz üzere kendinden mercekli. 2 ampul denedim yok telefon flaşı gibi aydınlatıyor. İnanın 5 tllik ampul daha iyi aydınlatıyordu. Acaba mercek düzgün olarak konumlandırılmamış olabilir mi? Işık biraz sol ağırlıklı aydınlatıyor.

3 , 3.5 mm lik mercekler komple balastı ampülüyle beraber ebayda satılıyor arkadaşlar pulsar 200ns konusunda paylaşdık linkleri işinize yarar.

Ben 3inç bi xenon aldım diyelim Şuan far içini ölçecek vaktim yok. Bu motora montajı nasıl yaparım , xenon için ayrı yuva gerikiyor mu ? Ve ya far tasını delmem mi gerekir ? ?

Far camını sökmeniz ve far tasını delmeniz gerekiyor..

İşçilik aşağı yukarı filmdeki kadar... :)
Filmdeki kit 2.5 inçliktir, sonra takılan far camının DÜZ olduğuna dikkat ediniz..

Son düzenleme:
hiç uğraşmak istemeyenler nette bu far tunning işleri yapan insanlar var direk onlara yaptırabilir.. tabi biraz masraf artar ama profesyönel bir iş olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar