bi xenon kablo bağlantısı?

Arkadaşlar merhaba ebaydan aldığım bi xenon kitin içinden resmen kablo fışkırıyor neyi nereye bağlıyacağımı şaşırdım yardımlarınızı bekliyorum. şu kabloyu aküye şunu kısaya şunu uzuna şunu şaseye diye tarif ederseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
dsc00034ze.jpg

dsc00035lt.jpg

bu fotoğraf yeterli değil ise hemen yenilerini yükleyebilirim

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:42 ----------

güncel ve acil:)

Beyinden gelen sigortalı kablo artı yanındaki siyah şase... Ayrıca uzun farın kablosunuda xenon motorun artısına bağlayacaksın sanırım... ;D
Ayrıca angel var onda sol üstteki kutuda onun için onuda bağlayacaksan kırmızı artı siyah şase...

güncel.. acil ve istenirse fotoğraf eklenebilir teşekkürler

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

Beyinden gelen sigortalı kablo artı yanındaki siyah şase... Ayrıca uzun farın kablosunuda xenon motorun artısına bağlayacaksın sanırım... ;D
üç ayaklı fişe neler bağlanacak

bi xenon değil sanırım bu yav,kabloları düzeltip çekebilirmisin ?
bi xenon ondan eminim içinde motoruda var kablosuda.
dsc00035zd.jpg

dsc00036lm.jpg

dsc00037tn.jpg

dsc00038stk.jpg

dsc00039xw.jpg

dsc00040ae.jpg

dsc00041mr.jpg

sanırım sigortalı kırmızı direk aküye balasta bağlı olan kısaların (-) sine ama diğer 3 ayaklı olana neler bağlanacak ? :sunny:

Elindeki üstü yazılı olan röle, kırmızı sigortalı aküye direk artı bağlayacaksın,siyah şase mavide tetikleme en son resimdeki angel için kırmızı artı siyah şase..

Elindeki üstü yazılı olan röle, kırmızı sigortalı aküye direk artı bağlayacaksın,siyah şase mavide tetikleme en son resimdeki angel için kırmızı artı siyah şase..
3 ayaklı için ne yapıcaz evet o dedikleriniz doğru ama 3 ayaklı fişde bulunan siyah mavi ve BEYAZ ne olacak?

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

güncel......

Kocaeli İl Temsilcisi
3 ayaklı için ne yapıcaz evet o dedikleriniz doğru ama 3 ayaklı fişde bulunan siyah mavi ve BEYAZ ne olacak?

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

güncel......

yasin (mavi ) uzun hüzmeler, ( beyaz )kısalar ( siyahta ) bildiğin üzre şasedir , bu konuyu sen nası çözemezsin yauuu çocuk oyuncağı senin için yoksa kendi motürün diye heyecanmı yaptın :)

arkadaşlar ben interneten aldım scooter için 60 tl civarı tuttu gayette memnünüm.

bunlar Bİ-XENON olarak gecıyor ve merceklı sıstem,
kesme bıcme olmaksızın dırect far duyundan gırış alabılıyormuş,
o sebepten sondum,
Yoksa bana 35 lıradan xenon far gelıyor satılsın dıye kolısı :)))

yahu o üçlü soket dediğine direk far tasındaki ampulden çıkardığın orjinal duyu takman gerekmiyormu???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar