bi ölüm haberi daha

bursa yenişehir celebikoy yolunda saat 21 25 samet menteş koyune dogru yol alirken biber yuklu traktorle carpişti hayatini kaybetti motorsikletide benzin deposu dolu oldugu için yanmiş allah ailesine sabirlar versin mekani cennet olsun arkadaşlar sizden ricam lütfen ve yavaş dikkatli gidin

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

haberi gormek isteyenler burdan bakabilirler http://www.yenisehirliyiz.com/haber_detay.asp?haberID=386

bence yine farları ışıkları yanmayan bir traktörden dolayı kaza yapmış olabilir geceleri serseri mayın gibi traktörler dolaşıyor

Allah rahmet eylesin

Arkadaşlar korumalarınız tam olmadan yola çıkmayın kasklarımız kolumuza takarak dirsek koruma için değildir..Allah ' tan rahmet ve geride kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.

Ayrıca haberin altındaki yorumlar ilginç!

Motosikleti
bmw f650 cs
Allah rahmet eylesin .Ailesine Allah sabır versin

2 Sene önce Bilecik ve Söğüt gezimizden dönerken Yenişehir yolunda karşılaştığımız , sıra sıra giden ve tarlalardan çıkan traktörler özellikle motosikletliler için büyük tehlike yaratıyorlardı ve şahsen ben çok tedirgin olmuştum. Bir kısmının arka ışıklarını bırakın reflektörleri bile yoktu ve aniden yola çıkıyorlardı.
Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabır dilerim.

Koruma full olsa neye yarar.. Traktörler ışıksız farsız reflektörsüz trafiğe çıkıyolar.. Yasak olmasına rağmen..
Ailesine sabırlar diliyorum.. Ama zor..

sitedeki yorumları okusanıza; saçma sapan yorumlar okuyoruz, yok şeytan icadı yok tehlikeli! ışıksız bi traktörü kim görebilir de suç motora atılıyor? ne beyinsiz insanlar var harbiden omurilik soğanlarıyla mı idare ediyorlar?

o yolu çok iyi biliyorum...
traktörlerinide çok iyi yakınen biliyorum....
büyük ihtimalle tek şeritli yolda olmuştur...
oranın en büyük sıkıntısıda gece aşırı derecede sisli olması....
zaten traktörde normal lamba bile yok....
Allah taksilatını affetsin....
geride bıraktığı ailesine sabırlar ihsan eylesin...

amin ya bilecik yoluna cok berbat cok fazla traktor var ve + birbirlerini soluyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar