Bi mobilet

Size Amasya / Merzifonlu bi üyenizden 103 peugeot.!!!:cherry:

Ve Benn :):)

Veee Söz Sizdee ..!!!:)

Nedıyebilirim ki dengesizsin işte :cherry:

Hoşgeldin forum

Kendini tanıtan yazını beklıyoruz en kısa zamanda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek olmamiş ben olsam cift yapardim eksozlari :queen:

tşk ederim :D çift mobis ekzos larımda war yakında koyarım merak etmeyin. en kısa zamanda kendimi tanıtıyorum :)

hehe :D:Devt öle ama bazısı bunlara mobilet diyor bende o yüzden öle yazdım afedersiniz .!!!:D

egzozu begndım gercektende kazasız belasızz ınss...
bu arda kardesım egzoz kaca patladı sana??

35 e ben aldım 5 milyon abartı =40tL egzos u getirtsem 60 TL ama ben 2.eL aLdım..SAol bu arada :)

onun altına bı çat çat atacaksın cift cıkıslı we catcatın ıcındekı s seklındekı boruyuda aldımı korkma yapıstır rampa aşagı rahat 120 130 un war :Dmodıfıye yaparsan motora mesala tek sekmanlı glordini silindır koyarsan karburotorun memeyı buyultursen 54 disli seti falan takarsan allah be 160 170 bıle wurursun

ayağını yerden kesiyormu ? arıza çıkartıyormu ? bunlar önemli gerisi boş :) kazasız belasız

ayagımı yerden kesiyor çok güzel yarısıyor glardoni polini silindirler merzifonda cook nadir war bulunmuyor yeni yapacagım motorun segman tek hızda yapıor 52 dişli tarkarsan ucar bide çift mobis yaptırrsan daha da iyi kaçar bunların hepsi bende war bunu sadece ses için yaptım.!!!yorumlar için tşk ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar