bı konuda yardım

selam arkadaslar jawa mı ben ıkıncı el olarak yaklasık ıkı ay once aldım o zaman arastırmıstım borcu yok dedıler ama belge vermemıslerdı sımdı vergı daıresıne gıdıp belge ıstedım borcu olmadıgına daır gecen sene 04/06/2006 tarıhınden 250ytl trafıkcezası cıktı bu cezayı ruhsat sahıbı odememıs ruhsat sahıbı ben yemedım odemem dıyor ben sımdı napayım bana bı zararı olurmu hacız fılan

Motoru noter satışı yapmadan aldıysan ve elinde satış için resmi bir belge yoksa zaten motorun senin olduğunu ispatlayamazsın.Alım işlemini noterden yaptırdıysan işlem tarihi itibariyle önceki cezalar eski sahibine sonrakiler sana aittir.

noterden deıl normal satıs senetı yaptık senet te benım aldıgım tarıh bellı vergı daıresı bıde demezmı hacız olabılır dıye motoru cıkartamıyorum dısarı ya su ruhsat sahıbını bı bulsam

edy

neden noter satışı yapmazlar anlamıyorum. insanların hep başı ağrıyor noter satışı yapmadıkları için. haciz ruhsat sahibine gider. ruhsat sahibide senden motoru alır. satış senetini ne kadar geçerli bilmiyorum ama satışın doğru düzgün olması için noterden satılmış olması gerek.

edy satıs senetıde gecerlısonucta o motoru hangı tarıhte aldıgına daır bı belge dır o he bıde arkadaslar ya sıtede balıkesır havranlı varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar