Bi Konuda Tahmin Edebilirmisiniz

İyi Günler Arkadaşlar Yamaha Ybr esd 43 .binde yeni aldım var bende Ben Bu Motoru Ağır Bakıma Sokmak İstiyorum Tahminen değişicek parçası +usta parası vs maliyeti bana maksimum ne kadara patlar ? şimdiden teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni aracınız hayırlı olsun. Size ilk tavsiyem, mesajlarınızı "normal boyutlarda" yazmanız. Bu kadar büyük yazınca cevaplanma süresi aynı oranda kısalmayacaktır.

İkincisi, motosikleti almadan önce bir ustaya götürüp ne yapılmasını gerektiğini öğrenmeliydiniz. Belki bir motosiklet parası kadar daha masraf çıkaracaktır. Ama madem aldınız, tekrar hayırlı olsun derim. Yine ilk iş bir ustaya gidip tüm kontorllerini yaptırın. O size motosikletin yapılması gereken nesi varsa söyler, fiyatı da belli olur.

Ama illa tahmin isterseniz 1000-2000 gözden çıkarın. (Yağ, debriyaj, diskler, balatalar, kablolar, zincir ve dişliler... liste uzayabilir de kısalabilir de...)

genelde bakım malzemeleri hariç o km motorda amortisör yağı , yağ keçelerini, duruma göre lastik, zincir, özellikle ön dişli, fren balataları değişimi gerekebilir. ama sıkıntı vermediği müddetçe pek elletmeyin.
motoru ile ilgili pek bir şey yazmadım, amaç öncelik ile sürüşün ve duruşun emniyetli bir hale gelmesi. bu da 400-500 tl ye rahalık ile hallediliyor.

Yeni aracınız hayırlı olsun. Size ilk tavsiyem, mesajlarınızı "normal boyutlarda" yazmanız. Bu kadar büyük yazınca cevaplanma süresi aynı oranda kısalmayacaktır.

İkincisi, motosikleti almadan önce bir ustaya götürüp ne yapılmasını gerektiğini öğrenmeliydiniz. Belki bir motosiklet parası kadar daha masraf çıkaracaktır. Ama madem aldınız, tekrar hayırlı olsun derim. Yine ilk iş bir ustaya gidip tüm kontorllerini yaptırın. O size motosikletin yapılması gereken nesi varsa söyler, fiyatı da belli olur.

Ama illa tahmin isterseniz 1000-2000 gözden çıkarın. (Yağ, debriyaj, diskler, balatalar, kablolar, zincir ve dişliler... liste uzayabilir de kısalabilir de...)

Usta naptın sen yaa 2000 e :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar