yaşına bakılırsa muhtemelen eğitimli gibi duruyor güzel söylüyor yukarıdada belirtenler olmuş sanatçıyım diye playback yapanlara taş çıkartır ALLAH yolunu açık etsin
sabah işten geldim yorum yazdım ama site yoğunluğundan dolayı bir türlü olay gerçekleşmedi neysee...
daha önceki videodada söyledim müneccim olmaya gerek yok her şey ortada , seçilen parçalar çok yerinde ve borada üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor , şarkıdaki vurguları çok güzel , yani gene söyleyecem hani bilmesek TRT sanatçısını popstar adı altında bize kakalamaya çalışıyorlar diyecemde :cherry:
bence trt sanatçılarına eşdeğer bir kardeşimiz yalnız diğer videolar açılmıyor sanırım kaldırdılar , birde bir tabir vardır halk dilinde ,bir işin anasını ağlatmak olayı budur işte :cherry:
lakin müzisyen gurubuda yabana atmayın öyle bir orkestrada , bir türkü çığırtmak isterdim , tabi sahne arkasında :cherry:orkestra mükemmel her şey çok güzel , madalyonun görünmeyen yüzünde olan adamlar , gizli kahramanlar , işi büyük kısmını onlar bitirir , ama malı solist götürür bölede acayipimsi bi dünya işte :cherry:
etrafımdakilere bunu anlatmaya calışıyorum, ama sert tepkilerle karşılaşıyorum. Ne zman kör oldu bu insanlar? Neden gremiyolar bunları?Kendi başımızın çaresine bakmamız lazım.Yapılması gereken belli.Bireysel silahlanmada fayda var.
etrafımdakilere bunu anlatmaya calışıyorum, ama sert tepkilerle karşılaşıyorum. Ne zman kör oldu bu insanlar? Neden gremiyolar bunları?Kendi başımızın çaresine bakmamız lazım.Yapılması gereken belli.Bireysel silahlanmada fayda var.
etrafımdakilere bunu anlatmaya calışıyorum, ama sert tepkilerle karşılaşıyorum. Ne zman kör oldu bu insanlar? Neden gremiyolar bunları?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
etrafımdakilere bunu anlatmaya calışıyorum, ama sert tepkilerle karşılaşıyorum. Ne zman kör oldu bu insanlar? Neden gremiyolar bunları?