Mondial de sursem aynini yazardim. Oncelikle trafiktesin. Istersen 800le git o isin kazanani olmaz, kazandigini iyi ya da hakli oldugunu da saniyorsan su an yanilmasan bile er ya da gec bir seylerini kaybettiginde inanirsin zaten.
Hatalisin, trafik icinde problemli bir sekilde suruyorsun ve videodaki arabacilardan hic bir farkin oldugunu gormuyorum nacizane.
Gel sur pistte ister bmw hakkinda konus ondan sonra ister baska marka, ister sonra da frenim tutmuyodu lastik seydi falan de.
Tiflis trafiği nasıl bilmem ama Batum'da trafik çok fena.
Trafik kuralı diye birşeyden haberleri yok.
Her arabayla gittiğimde bu sefer kesin biri gelip vuracak diye korkuyorum.
Motorla gitmeye cesaret bile edemedim ��
Yorumlarda kazandığımı söylemedim. Ya da kaybettiğime dair bir şey. Kendi halimde sürerken bana bulaşan birinden bahsettim. Suçsuzum da demedim. Sen bana "kötü kullanıyorsun" dedin. Ben de nedenini açıkladım.
Laf çakmak için yazma Hocam. Hayalimdeki motosiklet F700GS. Nasıl bir makine olduğunu biliyorum. Yanımdaki araba BMW; sendeki de BMW olduğu için Bavyera lobisi konuştu diye yazdım.
Bmw cileri bilmem ama sen ss için eğitim alsan iyi olur.![]()
Yazdiklarimdaki tek anafikir su kardesim: Sorun kimsede degil sende. Hakli da olsan paylastigin sey onu gosteriyorSavunmaya gecmen ilerlemeni engeller. Ozelestiriye acik oldukca gelisirsin.
Anlamam gereken kısımları anlıyorum. sürüşümün o anda normal olmadığını biliyorum ama sen de inatla BMW sürücüsünün normal olmadığını anlamıyorsun.Yok, anlamiyor haha.
Nasıl normal sürüyor sol şeriti kapamış gidiyor sağ şerit boş ikenhalbuki sen gayet normal sürüyormuşsun
Anlamam gereken kısımları anlıyorum. sürüşümün o anda normal olmadığını biliyorum ama sen de inatla BMW sürücüsünün normal olmadığını anlamıyorsun.
"İroniden anlamayan nesle aşina değilim"Nasıl normal sürüyor sol şeriti kapamış gidiyor sağ şerit boş iken
Motosiklet forumuna attin videoyu bmw arabacilar forumuna degil. Arabacilarin ne mal oldugu bizler tarafindan zaten biliniyor. Bizim derdimiz sensin![]()
"İroniden anlamayan nesle aşina değilim"
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------
Bu açıdan BMW sürücüsünü savunuyorsun gibi gözüküyor da.![]()
Yok hocam sürüşünüzü kastetmedim. Her lüks araç kullananın motoru ve motorcuyu kolay lokma olarak görüp tokatlanmasına dikkat çekmeye çalıştım, sizin videodaki bmw sürücüleri de aynen böyle olmuş...
Burada çok tokatladım. Özellikle kalkışta. Ciddi anlamda altında her BMW olan geçebileceğini zannediyor. Sadece kalkış tokatlamalarını koysam 5-6 dakikalık video çıkar. O gün sakin sürmeye çıkmıştım. Kaşındı. Ben kırmızı ışığa saygı duydum o geçti. Kaybedeceği noktada burası...
Hocam 0:18 teki şerit değiştirme bizim e5 te 'aga gel kapışak' anlamına geliyor. Onun dışında keşke akşam saati e5 böyle olsa da motor kullansam biraz. En azından sağ şeritte gaz kessek kimse gelip bulaşmaz gibi.