bi deli daha sizi buldu

meraba arkdslar bi deli motorcu daha aranıza katıldı.18 yaşındayım adım umut 12-13 yaşından beri motosiklet kullanıcısıym.sizlerle tanışıp turlara ve gezilere katılmak istiyorm.kendinize ii bakın.ölene kadar motor sonuna kadar motor hep motor hep motor..:farao:

hoş geldin arkadaşım zaten nerde ne kadar deli varsa burda

anlamdığım neden sonunda :farao: hareketi çektin bize

Hoşgeldin arkadaşım seni deli gördüm :cherry: yani çok kendimden biri olarak gördüm güzel organizasyonlarda görüşmek dileğiyle

:rendeer: :farao: Hoşgeldin kardeşim
deli ol akılı sür:rendeer:

sağoln arkdslr inş birlikte çok güzel dklar geçircz.bn herzmn herşye varım sizlerle.anlıcanız herşy bana uyar.heryere de kendimi uydururum emin olun.yaz geldi gecen sene sattık motoru bu sene bizede bi tane yakışır dimi:wiinkk: aklımda bi kaç tane motor var mesala cbr 125,keeway150 superlıght,vespa 150,honda beat.biliyorm bunların hiçbiri aynı grupta diil.anlıcanz kafam karışık bn zaten öle uzun yol yapcak değilim.bzm ist da özel halk otobüsümz var sabah 4-5 civarı çıkıyorm evden zor oluyo o saatlerde otobüs vs. bulmak akşamları da 10 gibi bitiyo otobüsü yıkatmak fln 11i buluyo evime biran önce gelmek istiyorm .durum bu hem kibar hem dikkat çekici özellikle de sağlam bişy istiyorm bna yardımcı olursanz sewinirm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar