Bi ben eksikmişim, bende geldim... Yaş 40 oldu ama olsun.

merhaba dostum...ben hayatım boyunca yaşa başa taşa değer vermedim...sende bizdensin...motorunun markası olursa ne olursa olsun..gel...

Dostum hoşgeldin, ben de 40'ım ama motosiklet hep oldu benimle.Bu yüzden belki 20 sinde kaldı yaşım.:cat:

ataper' Alıntı:
Merhaba,

Motor sevgisi bir çok insan gibi bende de yıllardır vardı. Ancak tehlikeli alet olduğundan uzak durmaya çalıştım. Zaten yakınlaşsam da ailem izin vermedi.
Yaş 40'a gelince biraz daha sözümüz geçmeyemi başladı yada ikna kabiliyetimmi arttı bilmiyorum. Ramzey 125cc ile motora başladım. 3-5 aydır kullanıyorum.
Eşim önceleri yanına bile yanaşmıyordu ama sonralarda birkaç kez bindirdim arkama. Pek rahatsız olduğunu söyleyemem. Sanki kanına girdik biraz. Geçenlerde ya motoru büyütsek diyorum kesmiyo bu mırmır dedim. bakarız dedi. Ana! :cyclopsan baarmadı. Ondan aldığım bu minik cesaretle maxiscooter bakmaya başladım bile. 400 lük falan 2.el ucuz bişi düşürürsem aliimmi diye eşime yalvarıcam.
2.el duyan eden olursa bi haber uçurun, sevaptır. :)
Sevgiler...
AH BE DOSTUM BEN DE SENİN 30 YAŞINDAKİ MODELİNİM HANIM ALDIRMIYOR MOTORRRRRRR NE YAPCAM 10 YIL DAHA BEKLEMEK İSTEMİYORUMMMMMM

Eh, bizim gibi 40'lı yaşlardakiler çoğaldıkça, kimbilir belki de bir gün hicaz'a motor gezisi düzenler, hac işini de aradan çıkartırız. :) valla eşim benim yaşımdakilerin hacca gidip torun baktığını söylediği için bu fikir geldi aklıma!
hayırlı olsun kardeş!

aramıza hoşgeldiniz. ben de sizin gibi 40 yaşından sonra motosiklete başladım, yaklaşık 4 yıldır da bu güzel olayın içindeyim:rendeer: , niye daha önce başlamadım diye hayıflanıp duruyorum:pr:

ilk motorum jawaydı, 2. si 2004 model twister di, şimdi ise 1999 model honda transalpım var:queen: . ancak 2.000 km cik yapabildim.... bunu da satıp sıfırını almayı düşünüyordum ama yeni ötv canımı sıktı :salut:

yarın fuara belki motorumla gelirimmmmm.

iyi günler dileklerimle :mrgreen:

40 yaşı üzerindekiler diye bir motosiklet grubu kuralım mı?:mrgreen:

Hoşgeldiniz :rendeer:
Yaş geçti diyenlere her zaman söylerim. Dedem 58 yaşında motosiklet ehliyeti almış. Ben pek hatırlamıyorum, 1-2 yaşındaymışım. Şimdi 82, bazen biniyor. eski bir Jawası var :)

ah abicim sana da hoşgeldin demek için geç kaldım :pr: bugün işler çokmuş slm.ını aldım saolasın:)

ya ataper niye yaşını hemen zınk ziye açıkladın :queen: abiya bak bizde 41 ama kimseye yaşımızı söylemiyoruzki :queen: hayat 40 dan sonra güzeldir yaşamasını bilenlere ben daha bekarım ne zaman motor seven bir hatun bulursam evlenecem ondan sonra ver elini...kolunda gitsin:queen:

abi hoşgeldin iyiki geldi ne diyelim...off dertliyiz ötv yüzünden:pr: her mesajıma ekleyecem bunu hatta imza yapacağım ötv inmeli yada kalkmalı...!!!

Arkadaşım Hoşgeldin bende 45 yaşındayım uzun yıllardan beri kullanıyorum. Birde insanın eşide binmeyi severse değme tadına.Yolun açık olsun

Ben sizden sonra geldim ama şimdi okuduğumdan:))hoşgeldiniz size amca diyenler bana dede der sanırım 48 oldum sağlıcakla

Maşaallah nede çok 40'lık varmış. Ben de yeni başladım ve de yaş 40. Açıkçası boşa geçen 20 yıla acıyıp duruyorum. Topic'te bir arkadaşın dediği gibi 40 ve civarı yaş grubundan bir klup kurmalı, bence fena olmaz. Hoşgeldin

hoş geldin. motorun hayırlı olsun,
motorun yaşla ne ilgisi var kazasız sürüşlerdir önemli olan.
saygı ve sevgiyle kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar