bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya töbe töbeeee Seda bak taş olursun taş. Ne o motor falan, evde otur koca bekle.. :queen:

arkadaşım yardımcı olamayacaksan parazit yapma...

MT ya da başka bir forum'a üye herkes (siz hariç) ara sıra, sıra dışı yazılara göğüs gerer hatta germek zorunda yoksa buralarda bir şey kaybetmemiştir....
Nacizane fikrim: Siz alın CBR'i ve keyfinize bakın....yoksa daha çok geyik..pardon sizin deyiminizle '' parazit '' yapan çıkar:wiinkk:

Ya töbe töbeeee Seda bak taş olursun taş. Ne o motor falan, evde otur koca bekle.. :queen:

Hay sen neredeydin şu ana kadar:mrgreen: ağzınla bin yaşa:cat:

Son düzenleme:
bacıı ya ybr yada cbf al derim, ben 3 senedir ybr kullanıyorum cok ta memnunum . ben ybr derim.:cat:

ha bu arada 2. el temiz 2500 tl ye rahat bulursun onu da söliyeyim.

Son düzenleme:
Nacizane fikrim: Siz alın CBR'i ve keyfinize bakın....yoksa daha çok geyik..pardon sizin deyiminizle '' parazit '' yapan çıkar:wiinkk:

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naptın sen yaaa :cyclopsan Ne Cbr'ı. O bir bayan. Nazik, kibar, narin, hassas, kırılgannnnnnn... Nasıl sürsün Cbr'ı.. Gücü yetmez hem..:mrgreen:

Bak arkadaşım bayanlara motosiklet sürmek günahtır. 9 yaşına kadar bisiklete binersin o kadar. Sonra çeyizdi meyizdi öyle geçer..:queen:

Öncelikle sizi tebrik ederim motor kullandığınız için, ne motor kullanırsanız kullanın ama mutlaka kullanın. Bu işinde her işte olduğu gibi kaliteli ve saygın hale gelebilmesi için mutlaka bayanların elini atması lazım.Tekrar tebrik ederim.

Bu da yağcılığın daniskası:mrgreen:
Ne yani, Bayanlar Motosiklet'e binmezse bu işin saygınlığı ve kaltesi düşecekmi:queen:

Valla ben 31 yıldır (bozuk bir rakam ama yapacak bir şey yok seneye düzelecek:p ) 2 tekerin her türlüsüne biniyorum amma bu güne kadar motosikletin kalitesi düştü diye bir duyum almadım...ben (bizler) acep kör mü olduk ya rabbim :

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naptın sen yaaa :cyclopsan Ne Cbr'ı. O bir bayan. Nazik, kibar, narin, hassas, kırılgannnnnnn... Nasıl sürsün Cbr'ı.. Gücü yetmez hem..:mrgreen:

Bak arkadaşım bayanlara motosiklet sürmek günahtır. 9 yaşına kadar bisiklete binersin o kadar. Sonra çeyizdi meyizdi öyle geçer..:queen:

Olur bizde CBR'ı çeyizine koyalım eşi müsade ederse o da biner yoksa satıp parasın yer yan gelirler :mrgreen:

Son düzenleme:
metehan kardeş , hastamısın sen yaa, motor tavsiye etmiyorsan yürü git baska yerde takıl , Allahım yarabbim yaa:pr:

Sevdiklerine motor tavsiye etmeyenler gidecekse mete_han du beni bekle bende geliyorum :queen:

Şahsen bende etmiyorum. Ama Türkiye'de etmiyorum, çünkü edemiyorum...

Mete abicim sen sıkma canını. Herşey gelip geçici biliyosun.. Kalan biziz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Korumalarınız varsa 2004 üstü bir ybr hayli hayli işinizi görecektir sanırım. Siyah renk her zaman daha hoş duruyor. ben herhalde kullanıyor olsam siyah rengini alırdım.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Kanuni Windys 125 bence bu makine hem kaliteli hem titreşim yok parçası bol bulunuyor,hem ucuz.Tip olarak gayet hoş bir makine.İtülü mühendisler tasarlamış.Tamamen Türk malı.Bir düşün derim.

Ben nacizane fikrimi yazmak için girdim ama başlık anlamını yitirmiş.
Korktum valla bir bayana bu şekilde hitap edilmez:farao:

bence cbf 150 çok uygun:cat:cbf kullanan biçok bayan gördüm yakışmamazlık gibi bir durumda olmuyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tamam benlik bir tartışma imiş duydum şimdi cok üzüldüm ama idaya girerim böyle giderse bazıları arifeyi görüp bayramı göremeyecek :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana tavsiyemskyteam st 200

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar