bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayana, kendi begendiği tarz motoru tavsiye ederiz.

bayan motoru diye bir kavram mi var? hey allahım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vallaha paran varsa bir sportster al çünkü özellikle bayanlar için tasarlanmistir , hafif, kullanimi kolay , amortisörlerin darbe kesiciligi daha gelismis , birde ayak koyma , vites kullanimi tam bir bayan için biçilmis kaftan.

Bayan motori gerçekten var aha sahsim tanik oldu.
Burda (avrupa) bir ara bende motor avına çikmistim o yüzden bihayli arastirma içerisine girdigimde bunlari ögrenmistim , o aralar sportster almayi düsünürken saticilar hemen sorardi esiniz için'mi aliyorsunuz derlerdi bende ne münasebet kendime derdim o an satici böyle gülümseyerek : anlasildi sen yenisin buna binersen biraz ayip kaçar derlerdi , neden effendim? hemen lafimi keserek gelin size daha zor , agir birsey bakalim diyerek olayi detayli anlatirdi.

2007-harley-davidson-xl-1200c-sportster-custom-001.jpg

Biz genelde bayanlara motor tavsiye etmiyoruz. Baymayanlara ediyoruz. Zira bir bayanın motorla falan işi olmaz. Oturur evinde çocuğuna bakar. :mrgreen:

4 aylık topic hortlamış birden bire :).Arkadaşımız almışmı bari birşey bu kadar zaman içerisinde :thumright

Vallaha paran varsa bir sportster al çünkü özellikle bayanlar için tasarlanmistir , hafif, kullanimi kolay , amortisörlerin darbe kesiciligi daha gelismis , birde ayak koyma , vites kullanimi tam bir bayan için biçilmis kaftan.

Bayan motori gerçekten var aha sahsim tanik oldu.
Burda (avrupa) bir ara bende motor avına çikmistim o yüzden bihayli arastirma içerisine girdigimde bunlari ögrenmistim , o aralar sportster almayi düsünürken saticilar hemen sorardi esiniz için'mi aliyorsunuz derlerdi bende ne münasebet kendime derdim o an satici böyle gülümseyerek : anlasildi sen yenisin buna binersen biraz ayip kaçar derlerdi , neden effendim? hemen lafimi keserek gelin size daha zor , agir birsey bakalim diyerek olayi detayli anlatirdi.

Bir yaşıma daha girdim...
Ne güzel cinsiyet ayrımcılığı yapmadan geçinip gidiyorduk. Sportster'i bayanlar için tasarlayan Amerikalıları ve burnumuzun dibinde (Avrupa oluyor burnumuzun dibi) bunu yaygınlaştıran Avrupalıları kınıyorum yaaa, pis seksistler :p

Yinede kabul etmiyorum efendim; Motosikletin cinsiyeti yoktur, olmayacaktır..!

Katılıyorum.Cinsiyet ne olursa olsun,tarz diye birşey yoktur.Kim neyi beğenirse onu kullanır.

niye hortlatılıyorsa :pr: kimbilir özlem arkadaşımız motoruyla şuan tur atıyodur belki.

bende katılmak istiyorum size ama izin mi almamız gerek ilk önce anlamadım :D

Neye katıldığını bilsen yeter de artar bile :cherry: :cherry:

Sizin fikrinize katılıyorum.Motosiklet kullanıcısının cinsiyeti tarzı yoktur.Africa twin kullanan bayanda,harley kullananda,hayabusha kullananda tanıyorum.

Tarz ayrımı çok önemlidir ama :) Ben sadece motosikletin cinsiyatı yoktur dedim. Hani bayan motoru erkek motoru gibi.

Son düzenleme:
Seda hanım ben galiba düşündüğümü ifade edemedim :).Bayanların herhangi bir tarz kullanmaya zorlanmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım.Tarz tabiiki önemli kişiye göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar