bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başlığa bakıp da acemi sanmayın beni lütfen:) iyi motor kullanırım:p
haziran 2006 da A2 ehliyetimi aldım,mondial 150 ilk motorumdu :farao: ama benim gözüm hep vitesli motorlarda.. :queen:
ybr 125 kullandım ve şimdi satın almayı düşünüyorum ama piyasası hakkında hiç fikrim yok! ne tavsiye edersiniz kardeşinize? :) alırken neleri göz önünde bulundurmam lazım ve fiyatı,modele göre ortalama ne kadar? teşekkür ederim şimdiden:rendeer:

cruizer ise GV 250
race ise CBR 125
scooter ise kymco xciting
olabilir.ama ben bi bayana en çok 1000 RR yakıştırıyorum:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda cbr 125 bence bayanlara çok yakışıyor.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanırım tanışma başlığı açasın geldi, yoksa zaten ne alacağının gayet bilincindesin hatta fevkaladesinin fevkindesin.:p

Aramıza hoşgeldin, yeberen şimdiden hayırlı olsun.:rendeer:

ama ben bi bayana en çok 1000 RR yakıştırıyorum:)

Çiçek'ten(morrigan) başka 1000RR kullanan bayan var mı.:silent:

Son düzenleme:
Ben sana TVS Apache tavsiye ederim. Kullanıyorum gayet memnunum ve hatta eğer hemen düşünüyosan Kadıköy Aydın motorda sıfır Apacheler 3,250 ytl ye satılıyo ben 5 ay önce 3800'e almıştım tam zamanı diyorum. Uzun ömürlü 2.eli prim yapan sağlam bi motor Apache

arkadaşlar biraz daha uygun fiyatlı bi şeyler söyleseniz:( alabileceğim fiyat en fazla 2500tl.. bi de tavsiye ettiklerinizin fiyatlarını bildiğiniz kadarıyla yazarsanız çok sevinirim..teşk

Son düzenleme:
2500 ytl paran varsa ya ybr 125 yada cbf 150 ancak onlar olur başkacada bi motosiklete bakma ne varki zaten o fiatlara

O parayı verip sahibinin nasıl kullandığı belli olmayan bir motosiklet almanızdansa sıfır km. Kymco ck 125 öneririm. :cat: Sıfır fiyatı 2750 TL. Alacaksanız elinizi biraz çabuk tutun çünkü bu aralar Kymco ürünlerine habire zam yapıyor..:pale:

2500 ytl paran varsa ya ybr 125 yada cbf 150 ancak onlar olur başkacada bi motosiklete bakma ne varki zaten o fiatlara

teşekkür ederim kardeşim, içim rahatladı..:pale:

O parayı verip sahibinin nasıl kullandığı belli olmayan bir motosiklet almanızdansa sıfır km. Kymco ck 125 öneririm. :cat: Sıfır fiyatı 2750 TL. Alacaksanız elinizi biraz çabuk tutun çünkü bu aralar Kymco ürünlerine habire zam yapıyor..:pale:

bu tavsiye ettiğiniz markanın , bi arıza durumunda yedek parça vaya bakımında bi sorunla karşılaşır mıyım?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
scooter kullanan bayan da var africa kullanan bayan da var
bayandan bayana fark var :)

ben tavsiye etmem hiç birini...
tehlikeli alet abla bunlar...
lütfen almayın:p

bu tavsiye ettiğiniz markanın , bi arıza durumunda yedek parça vaya bakımında bi sorunla karşılaşır mıyım?[/QUOTE]

Pek arıza yapacağını sanmıyorum ama bakım-parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız. :) Bende Kymco'nun scooterini kullanıyorum maşallah taş gibi motosiklet çok memnunum. Burada size tavsiye ettiğim ürünün topiği var oraya bakıp gerekli bilgileri alabilirsiniz.:cat: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/39259-kymco-ck-125-hakkinda-hersey.html

Son düzenleme:
Sanırım tanışma başlığı açasın geldi, yoksa zaten ne alacağının gayet bilincindesin hatta fevkaladesinin fevkindesin.:p

Aramıza hoşgeldin, yeberen şimdiden hayırlı olsun.:rendeer:

Çiçek'ten(morrigan) başka 1000RR kullanan bayan var mı.:silent:

murat abi söylemiş saten söyleyeceğini
biraz forumda arama yapsak paso konu açacağımıza...

sen bence bırak ybr falan arkadaşım bence chooper ol bitane mesela en 500 yada uygun fiyatsa regal yda gv 250

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar