Bi bakarsanız sevinirim.

Hangisi

• Revit raceway

Oy: 0 0.0%
  • Revit Apollo

Oy: 0 0.0%
  • ALPINESTARS T-GP PLUS

Oy: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Öncelikle herkese iyi forumlar.
1 2 hafta önce açmıştım aynı konuyu ama fazla cevap alamadım şimdi tekrardan açıyorum.
Bütçem 500-700 tl arası 4 mevsim kullanabileceğim bir mont arıyorum eğer 4 mevsimlik mont kullanamassın derseniz:
Yaz için alabileceğim bir mont arıyorum aklınızda bildiğiniz iyi ve şık bişeler varsa benim ile paylaşırsanız memnun olurum aklımda:Revit Apollo var ama onu alma o fiyata şu şu daha iyidir diyeceniz birşeyler varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler.
:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

Beyler 1 aydır ne alacam diye ortalıkda dolanıyorum bi yardımcı olsanız

Revit jupiter kullanmıştım memnundum, kazada haşatı çıktı ama görevini gayet iyi yerine getirdi. 4 mevsim kullanım için güzeldi çünkü çıkarılabilir termal astarı ve pek çok yerinde fermuarlı havalandırması vardı. Yalnızca çok aşırı sıcakta hareketsiz kalınca terletiyordu. Soğukta bir problemi yoktu. Yazdığınız modelleri bilmiyorum ama bahsettiğim özelliklere sahipse tavsiye ederim. Üzerine ortalama 100 lira sırtlık bütçesi eklemeyi unutmayın, bildiğim kadarıyla icon hariç hemen hemen tüm markalar sırtta koruma değil konfor köpüğü ile geliyor.

Kesinlikle alpinestars'ı öneririm hem kalite hem koruma olarak daha başarılı.

Bu Alpinestar yazlık, diğerleri astarlı kışlık model değil mi ? Ben de Revit yazlık var gayet memnunum. Kışlık mont arıyorum ben de. Apollo ve Jupiter modellerinin yağmur performansı nasıl, Alpinestar'ın kışın üşütmeyecek fazla pahalı olmayan bir montu var mıdır merak ediyorum ben de :silent:

Bu Alpinestar yazlık, diğerleri astarlı kışlık model değil mi ? Ben de Revit yazlık var gayet memnunum. Kışlık mont arıyorum ben de. Apollo ve Jupiter modellerinin yağmur performansı nasıl, Alpinestar'ın kışın üşütmeyecek fazla pahalı olmayan bir montu var mıdır merak ediyorum ben de :silent:

http://www.motovento.com/?p=product&gl=motovento&cl=Tekstil&i=1336&c=578

Ben bunu kullanıyorum yağmurdada kullandım 1 damla su geçirmedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar