Bi bakarmısınız

Arkadaşlar biliyorsunuz ki motorda ayakların yere basması çok önemli benim sorunum hyosung 250 naked tipi motorlarda yere tam basabilirmiyim boyum 168 hyosung ,un sele yüksekliği 80 cm amotisörden alçatabilirmiyiz bolu tarafındaki ormanların içine scooterle dalaçak kadar motor manyağı kardeşinize yardım edin ahh boyum kısa olmasa cross alçamda .....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla aklıma gelen iki çözüm yolu var, biri danone yemek ,diğeri naked'a binmemek.............

valla aklıma gelen iki çözüm yolu var, biri danone yemek ,diğeri naked'a binmemek.............

danone yeme çağımız gectiğine göre naked binemeyecez galiba cruiser
a binecez ama oda şehir içinde çok hantal kalıyor oyyy oyyyy.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla SS'e bin diyecem ama onların da sele yüksekliği 80cm'in üstünde hep......

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende AYnı boydayım ama ayaklarım değiyor?....:silent:

valla SS'e bin diyecem ama onların da sele yüksekliği 80cm'in üstünde hep......

bana 70 ile 75 cm arası olçak amortisörleri indirsek gene sorun
ya Çevremde yok bi motor hepsi kanuni seyhan ağır motorlar genelDe selesi düşük olur yoksa body e gidip kas yapsam harleyciler gibi crusier le kendimi yollara mı vursam :D

Bende AYnı boydayım ama ayaklarım değiyor?....:silent:

hah işte aradğım insan ... kardeş ben hyosung 250 naked e hastayım fotolardan selesi yüksek görünüyor ayaklarım yere değermi bulunduğum yerde hiç olmadığı için deneme fırsatım olmadı ....

Son düzenleme:
1.68 yeterli. Sele yüksekliği fazla olan motosikletler endurolardır ki onlarda bile düşürürsen idare edebilirsin. Ayrıca Naked ve SS lerin selesi düşüktür. Cruiser kadar olmasa da...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aydınlıkevlerde bizimde sitemizde üye olan bir arkadaş var... Onun oraya git bir dene....

BaKarsın tarzını da belirlersin orda.....

Kaldıki er-5 te değiyor benim ayak hyoda ohoooo:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
rüzgarın kızı namıdeğer ayşe şule bilgiç ablamızın boyunu ve sürdüğü motosikletleri görürsen boşuna dert ettiğini anlarsın bunları,ayrıca o bayan,sen erkeksin :)

Aydınlıkevlerde bizimde sitemizde üye olan bir arkadaş var... Onun oraya git bir dene....

BaKarsın tarzını da belirlersin orda.....

Kaldıki er-5 te değiyor benim ayak hyoda ohoooo:p

O arkadaşın yanına gidip denemek isterdim ama ben ankaranın ilçesindeyim iş yoğunluğu dolayısıyla ankaraya pek gidemiyorum ama gidersem kesin uğrayacam saol içimi rahatlattın valla ya

rüzgarın kızı namıdeğer ayşe şule bilgiç ablamızın boyunu ve sürdüğü motosikletleri görürsen boşuna dert ettiğini anlarsın bunları,ayrıca o bayan,sen erkeksin :)

o zaman temiz bir hyosung bulayım ben artık

Son düzenleme:
@ ALP !

Sen o kadar ufak mısın :p Resimlerde göstermiyosun wallaa :p

Ayşe Şule nin boyunu biliyor musun ? Söylesene ben bilmiyorum da. Sürdüğü motor da Fazer ayrıca selesi yüksek değil. Sanki Africa kullanıyor. Africa yı da bilirsin sen şimdi. Usta motorcusun ya.Ayrıca bayan olmasıyla konunun ne alakası var ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
al tabi,atla üstüne bi depişin beraber,zaten alışınca aramazsın hiç yüksekmiş alçakmış.................

1.68 yeterli. Sele yüksekliği fazla olan motosikletler endurolardır ki onlarda bile düşürürsen idare edebilirsin. Ayrıca Naked ve SS lerin selesi düşüktür. Cruiser kadar olmasa da...

işte ben bulunduğum yerde almak istediğim motoru görüp bi binebiliyormuyum diye test edemediğim için süpheye düştüm teşekkürler bilgi için

al tabi,atla üstüne bi depişin beraber,zaten alışınca aramazsın hiç yüksekmiş alçakmış.................

eyvallah alamda bi tur yapam benim motor 70 km yaptım mı plastik aksamlardan koku geliyor bi gün arkadan tutuşurum diye korkuyorum ama motorda suc yok bi scooter den ne beklersin ki hele çin malı ise

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayşe Şule nin boyunu biliyor musun ? Söylesene ben bilmiyorum da. Sürdüğü motor da Fazer ayrıca selesi yüksek değil. Sanki Africa kullanıyor. Africa yı bilirsin sen şimdi. Usta motorcusun ya.

bir bayana hiç yakışmıyor, saldırdın ve ısırdın beni, bu 2 oldu:) ben hiç bir zaman usta motorcuyum demedim, nerden çıkarıyorsun :) demekki başka olaylar var bana kinlenmene sebep olan, ayşe şule bilgiç'in boyunu cm cm bildiğimi söylemedim bende zaten, ama boyunun çok uzun olmadığı malum :wiinkk:sürdüğü motosikletler de her babayiğidin süreceği motosikletler değil selesi her ne kadar alçak olsada:)kıskandın mı yoksa ??? yok yok kıskanma sende iyi motorcusun.....ileride yanlardaki denge tekerlerini de çıkarırsan tamamdır.:cherry:

bir bayana hiç yakışmıyor, saldırdın ve ısırdın beni, bu 2 oldu:) ben hiç bir zaman usta motorcuyum demedim, nerden çıkarıyorsun :) demekki başka olaylar var bana kinlenmene sebep olan, ayşe şule bilgiç'in boyunu cm cm bildiğimi söylemedim bende zaten, ama boyunun çok uzun olmadığı malum :wiinkk:sürdüğü motosikletler de her babayiğidin süreceği motosikletler değil selesi her ne kadar alçak olsada:)kıskandın mı yoksa ??? yok yok kıskanma sende iyi motorcusun.....ileride yanlardaki denge tekerlerini de çıkarırsan tamamdır.:cherry:

Lafını bilde konuş. Ayşe Şule yi ne kadar çok sevdiğimi ve onu bu site de hep ne kadar koruduğumu herkes bilir. Her lafa atlıyor olmanı, bilmiş bilmiş konuşmanı çocukluğuna veriyorum.. Senden bilgili abilerimiz bile yorum yapmıyor bu kadar. Biliyormuş havası yaratmaya çalışmayıp biraz okuyup öğrenmen senin yararına olacaktır. Hepimiz senin geçtiğin yollardan geçtik. Elbet akıl vereceğin zamanlar da gelecek. Hangi motorun selesinin ne kadar olduğunu nereden biliyorsun. Bildiğin tek motosiklet modeli var o da kuzeninin bindirdiği motor. Benden bu kadar. Terbiyeni bozma, adam akıllı dur..

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Az yavaş ol... Diğer topiclerdede buna benzer ağır sözler kullanıyorsun... Terbiyeli ol.....:bounce:

boluda hyo yu tuncalar satıyolar sanayıde gidip bakabilirsin...

@togepi Ortamı germenin anlamı yok... Ona buna laf atmanada gerek yok... Herkes bildiğini paylaşır..

Son düzenleme:
(togepi) valla aklıma gelen iki çözüm yolu var, biri danone yemek ,diğeri naked'a binmemek.............

100%100 katılıyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar