Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben şimdi kalktım, başım neden ağrıyor acaba, ben yatıyorum abii off....sonra görüşürüz....başta fuat abi olmak üzere gecemize renk katan diğer arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim...türkiye de yenilmeseydi daha iyi olacaktı ama neyse çarşamba ya inşaallah.... :thumleft:
püsvküüüüüüüüüvittttttttt!
püsküüüüüüvittttttttttt!!!!!!!!
çok güzel eğlendik arkadaşlar, muhabbet süperdi, patates tava çok güzeldi, biralar da güzel gitti ccasion5: nunu abimize organizasyondan dolayı teşekkürlerrrrrrr
EHEUM birisi fotoğrafmı dedi??
abilerim ablalarım hastaneden yeni çıktım şu elimde görmüş olduğunuz resimler cüzi bir miktar karşılığında siteye yüklenecektir (malumunuz africatwin alıcam :cherry: )ALLAH NE MURADINIZ (124) NE MERCEDESİNİZ (S500) VERSİN AMİN...
YÜKLEME ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR BİLGİNİZE...
güzel bir gece oldu katılan herkese selamlar olsun. birde şu baş ağrısı olmasa daha iyi olacaktım ama neyse... geceye renk katan püsküüüüite :rendeer: :rendeer:
Her ne olursa olsun en büyük TÜRKİYE
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi ki oğlanın krosla gelmişim dönüşte ayvansarayda tüm araçları çeviriyorlardı
çevirmeye takılmamak için hop park bahçe haliç kenarı sonra biraz otlarda kros tan sonra çevirmeyi atlatıp vıııııııın eve :queen: :queen: :flower: :flower:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşlerim.arkadaşlarım.camiam vallahi süper bir gece idi çok eğlendik çok keyifli idi içtik oynadık güldük üzüldük makaramızı yaptık kısacası herşey vardı ayrıca gelen özel teşekkürler içinde çok teşekkür ederim...organizasyonu yapan fuat abimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederimmm herkese slmlar :rendeer: :rendeer: :rendeer: