Arkadaşlar Beylikdüzünde bi sürü motorcu arkadaş görüyorum.Herkes tek tabanca geziyor.Buralarda olup da çoğul takılmak isteyen olursa bir araya gelelim yahu.Bi dünya motorcu var da grup yok hiç.
Buraya mesajlarınızı bekliyorum.
Ben migros arkasındayım....
Takılmak isteyen olursa mesaj atsın
Gültekin;786739' Alıntı:migros arkasında, soframın karşı caddesinde gümüş gri bir zealsun görüyorum. seninki olabilir mi?
ben bazen birkaç arkadaşla sahile, saklıbahçe'ye veya yeşil vadi'ye gidiyorum.
çay içip, laflıyoruz.
öyle uzun uzun organizasyon yapmaya gerek yok zannımca.
ilk önce ısınma turları mahiyetinde küçük buluşma, tanışmalar yapar, sonra isteyen olursa planlı gezilere çıkarız.
örneğin, kısmetse yarın akşam (28/08/2007), saat 19.30 - 20.00 saatleri arasında migros otoparkında, motosiklet bölümünde bekliyor olacağım. (siyah ybr125 ile)
tanışmak isteyen olursa buyursun, beklerim.
duruma göre bir yerlerde çay içeriz. gelen olmazsa, 20.01 itibariyle gazlarım. :bounce:
hadi bakem düzlükbeyliler. görelim sizi![]()
yaz sezonundan dolayı fabrika satış mazası pazar günü açık olduğundan her pazar çorlu vakıflara zaten gidiyorum..bu iyi oldu en azından burgaza kadar toplu gideriz..duruma göre edirneye kadar gelip oradan tekrar vakıflara dönerim..liste yaparsanız benide ekleyebilirsiniz..hoşca kalınevet beylikdüzlü arkadaşlarım anladığım kadarıyla tanışma faslı ve çayla harcayacak zamanınız yok ozaman
02/09 sabah saat 08.00 saatinde bauhausun önünde ben ve bazı arkadaşlarımla hazır bulunacağız
amacımız , E5 ten giderek Çorlu üğzerinden Edirneye giderek ciğer yemek cami gezmek dönüşte ise Uzunköprü ğzerinden Keşan ve sahil yolundan geriye dönmek
eğer bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa buna çok seviniriz...:bounce::cat:
yaz sezonundan dolayı fabrika satış mazası pazar günü açık olduğundan her pazar çorlu vakıflara zaten gidiyorum..bu iyi oldu en azından burgaza kadar toplu gideriz..duruma göre edirneye kadar gelip oradan tekrar vakıflara dönerim..liste yaparsanız benide ekleyebilirsiniz..hoşca kalın
evet beylikdüzlü arkadaşlarım anladığım kadarıyla tanışma faslı ve çayla harcayacak zamanınız yok ozaman
02/09 sabah saat 08.00 saatinde bauhausun önünde ben ve bazı arkadaşlarımla hazır bulunacağız
amacımız , E5 ten giderek Çorlu üğzerinden Edirneye giderek ciğer yemek cami gezmek dönüşte ise Uzunköprü ğzerinden Keşan ve sahil yolundan geriye dönmek
eğer bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa buna çok seviniriz...:bounce::cat:
bende çatalcadayım tabi kabul ederseniz..
bende evlendikten sonra çatalcalı oldum :wiinkk:
şaka birtarafada sıksık çatalcaya giderim tanışmak isterimçç:rendeer:
evet arkadaşlar şimdi migrostan geldim :silent:
20.05 ten 20.30 a akadar oradaydım ispatı !!
600 lük cıbır , 1100 lük kawasaki ninja ve siyah bmw 650 liyşe kesiştim![]()