Beylikdüzünden Motorcu Arkadaşlar Aranıyorrr

Arkadaşlar Beylikdüzünde bi sürü motorcu arkadaş görüyorum.Herkes tek tabanca geziyor.Buralarda olup da çoğul takılmak isteyen olursa bir araya gelelim yahu.Bi dünya motorcu var da grup yok hiç.
Buraya mesajlarınızı bekliyorum.
Ben migros arkasındayım....
Takılmak isteyen olursa mesaj atsın

ya kabul etmek ne demek kardeşim.Motorun olmasın ya ne önemi var maksat beraberlik.biraz daha millet toparlansında konuşuruz.Akşama şenlenir burası sanırım

NE şimdi bu tugce.Takılın siz.Hisardan beylikdüzüne geleceksen senin bileceğin iş :)

Stubborn seni en başa koyduk zaten

Valla motor alma konusunda eşimi razı edemezsem sağdan 1 kalırsınız :cherry: offf offf egzozunuzdan koklarız artık :salut:

MKH

yaw abi eşini bence iyi bi kandır sorunun ne :silent: ne yüzünden istemiyor:salut:

eşimi kandırmak ?
bende evliyim , ve bence bırak kandırmayı bundan alacağı tadla sanırım benim
şansıma sende erişiceksin....

:):)

ya arkadaşlar baya bi çoğaldık eğer herkezce uygunsa
çoğunluğun talebi doğrultusunda bir saat belirleyim pazar en azından kısa süreli bir tanışma toplantısı düzenleyebiliriz???:cat:

Son düzenleme:
b.çekmece versek olur mu? :) tabi benim öncesinde ehliyet alıp e-5 'e çıkma cesaretini göstermem lazım, tırstım walla :pr:

eşimi kandırmak ?
bende evliyim , ve bence bırak kandırmayı bundan alacağı tadla sanırım benim
şansıma sende erişiceksin....

:):)

ya arkadaşlar baya bi çoğaldık eğer herkezce uygunsa
çoğunluğun talebi doğrultusunda bir saat belirleyim pazar en azından kısa süreli bir tanışma toplantısı düzenleyebiliriz???:cat:

evet kandırmayın yengeleri alın motorları ve gel seni gezdireyim deyin olsun bitsin birkere bindimi zaten vazgeçmezler:cat:

pazar banada uyar bende eşimle gelebilirim yeri belirleyelim yeter.

Aa iyi şenlenmiş burası
bu civarda oturanlar hiç topicten ayrılmasınlar.Buluşalım hakikaten.Herkes msn adrslerini falan da koysun siteye.Zaten beylikdüzünde olanlarda sonuçta çekmece sahile gezmeye iniyo.Çkemecedekilerle buluşalım ya iyi olur.Güzel güzel biraz daha kalabalık....

yaw abi eşini bence iyi bi kandır sorunun ne :silent: ne yüzünden istemiyor:salut:

Genelde muhalefet edenlerin sebeplerinden dolayı istemiyor. iki teker tehlikeli muhabbeti işte.Bakalım yavaş yavaş kanına girmeye çalışıyorum :p evli olmak zor zanaat ::wiinkk: .

evli olmak gerçektende zor zanaat...:cherry:
nedersiniz dostlar yarın bir yerde buluşup birer çay içipo tanışalımmı?:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar