Beylikdüzü E-5 üzerinde hergece 24:00-02:30 arası yardıran SSler kimler????

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
küçükyalı'lı ss ciler ve choppercilere benden selamlar:)
çağrı market civarında gezenler :)
bu arada devamlı kawa z750 ile gezen fıstık yeşili - beyaz dainese montlu biri var mı brda.. şimdi yazı yazarken geçti brdan :)

Bir SS çi olarak; selam, tebrik,taziye,kutlama,vs bilimum iyi dileklerinizi kabul ediyorum :):):):):)

Tokat Niksardan gecen yok, hoş hızlı gecılebıecek kalıtede yolda yok, yol olsa bıle burada racıng motor yok, gitarımın telleri, yagmurun ellerı yok, yınede tesekkur ederım. bu arada nınnı soyleyende yok

durum vaziyet buysa benim arkamdanda iyi dileklerini herkez yolluyodur :p:p:p
a.s herkese slmlar :cherry:

e-5'ten tem'den geçen tüm motorculara,zealsun 200gs motoru olan sinan abime,kastamonudaki teyzeme ve amcama,antalyadaki annemin halasının kızına,ona,buna,şuna,kıla,tüye,b.ka,püsürğe selamlar :cherry:

radyo programına döndü laa burası :p

Son düzenleme:
bi r6 sesi rica edebilirmiyim 14000 devirlik olsun :p

yardıran herkese selam olsun

Ben de buradan bizim evin önünden geçip tüm araçların alarmlarını deli gibi öttüren ss'ci abilerime selam eder ellerinden öperim:p

İstanbul Beylikdüzü Büyükşehir konutlarında oturuyorum uyurken yatagımda bana ninni gibi gelen sıralı 4 silindirli motor sesiyle uyuyorum hergece hiçde şikayetçi diilim ama kim olduklarını cok merak edıyorum..Hergece 24:00 02:30 arası SS ci birkac arkadaş E-5 de baya ciddi gaz acıyolar.bende seslerını evden dınlıyorum.Bı gece dayanamıycam GPR125R la gece vaktı takılcam peslerıne.Bu arkadasların forumdan olma ıhtımalı olabılır dıye dusundum.Eger bahsettıgım konuyla ılgılı forumdan arakadaslar varsa tanısmak ısterım.Hergece nını dınleyerek uyuyorum kendılerıne tesekkur edıcem.:cat::cat:

bi gece o ss lerin sesini duymassan bilki bi yere girmişlerdir!! öyle fazla gaz açarsa onun tabutu da açıklır.. :)

ya bizim buradada da bir geri zekalı var gece saat 1 civarı her gece patlak egzoslu mobiletiynen evimin onunden geçiyo bigun kalkıp yeni egzos vercem eline :) yada iyi bi dövcem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar